GERİ SAYIM BAŞLADI

21 Haziran 2022

Türkiye seçim atmosferine girmek üzere.

Geri sayım başladı. 

İktidarın Cumhurbaşkanı adayı belli...

Muhalefet arayışta...

Tv'ler, gazeteler, radyolar tartışma programlarından geçilmiyor. 

İlimizin en önemli gündemiyse Belediye başkanı...

İhraç mı değil mi? 

Dengeler değişmekte...

Dikkatler cumhurbaşkanlığı seçimine çevrilmek istensede asıl gündem olması gereken 28.Dönem Mv Seçimleri.

Eski siyasileri, doğal adayları,bilindik isimleri bir kenara bırakalım.

Gelin şimdi ilimizin potansiyel taşıyan genç  aday adaylarına (olabilecek)  bir göz gezdirelim.

- Mahmut ALAN 

Tunç kardeşler sponsorluğunda bağımsız mv. aday adayı Mahmut ALAN.

Sıradışı eylemleriyle bir an olsun ülke gündeminden düşmeyen Mahmut Alan, zengin fakir arasında oluşturduğu hayır köprüleri ve  sosyal medya takipçi sayısıylada göz dolduruyor. Sıklıkla ulusal basında yer alan iki isimden biri. 

- Rasim Özdemir 

Gazeteci kimliğiyle uzun yıllar Bolu'da hemen herkesimden insana temas etmiş bir isim. Tanju Özcan'ı Tanju Özcan yapan isimlerden. An itibariyle Belediye Başkan yardımcısı olan Özdemir o sünnetten bu düğüne, o organizasyondan bu organizasyona bitmeyen enerjisi ile hareket halinde. 

- Güler Mert 

Her dönemin vazgeçilmezi.

Belediye Kültür İşleri Müdüresi.

Onu vazgecilmez kılan şüphesi alanı ile ilgili üst düzey bilgi sahibi olması. 3 dönemdir Bolu Belediyesinde yerini koruması siyasi partiler değişsede o yerini korumakta. Ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğu bilinmekte. Açtığı ve koordine ettiği kurslarla yüzlerce hanımefendiye ulaşmış durumda.

- Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol 

Başhekimliği döneminden bu yana yaptığı başarılı işlerle  kamuoyunun takdirini toplayan Muhammed Hoca şüphesiz bu iş içinde biçilmiş kaftan. 

Bölgenin mevcut vekili 2023 'te artık yok. 

2023'te Gerede,Yeniçağa, Dörtdivan oylarının eğer aday gösterilirse Muhammed Hoca'nın etrafında toplanacağı aşikar. 

Vekil adaylığı için yakın çalışma arkadaşlarından ve sağlık camiasından destek gördüğü bilinmekte.

Sağlıktaki başarısını bu arenada da göstereceğinden şüphe yok.

- Ülkü Ocakları Genel Başkan Yrd. İlhan Durak

Ankara'da yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Uzlaşmacı kimliğiyle ön plana çıkan durak ,Ankara'da Bolu'lu temsilini de referans olduğu isimlerle artırarak ilimiz lobisine ciddi katkılar sağlıyor.

- Seyit Ali Yılmaz 

İlimizin genç iş adamlarından  Yılmaz'ında bu dönem aday adayı olacağı yakın çevresi tarafından sıklıkla dile getirilmekte. Sn. Cumhurbaşkanına yakın isimlerle dirsek teması bilinmekte.

-Burak Balaban & Mazhar Bozoğlu

İlimizin iş insanlarından olup milli görüş kimlikleri ile tanınan  akabinde  Ak parti içerisinde önemli görevlerde bulunan bu  ikili  son dönemlerde yaptıkları ziyaretlerle adlarından söz ettirmekte. Parti ayrımı yapmaksızın yaptıkları ziyaretlerle gönüllere dokundukları kesin. Milli görüş kimliğinden gelen iki siyasinin aday adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

- Tahsin Mert Karagöz

Küçük yaşlarından beri ilimizin tanıdığı en genç siyasilerden biri olma özelliğini taşıyor. Pozitif enerjisi, genç yaşına rağmen getirildiği makamlarda adından sıklıkla söz ettiriyor.  

-Taha Furkan Sönmezel 

Sönmezel'de tıpkı Karagöz gibi kendi siyasi partisinin mutfağından geliyor. Vekilin Bolu'da aldığı bir çok kararın arka plandaki  mimarı olduğu bilinmekte. 

Gençlik kolları başkanlığı, özel kalem müdürlüğü, vekil danışmanlığı görevlerini ardı ardına başarıyla yürütmüş bir isim. 

Halen bir çok gençlik oluşumunu perde arkasından koordine etmekte. 

Hepsi birbirinden kıymetli bu genç isimlere  bulundukları görevlerde başarılar diliyorum. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinin en önemli seçimlerinden birine doğru emin adımlarla yürüyor. 

2023 seçimlerinin Bolu ayağının  süpriz adayları yazı dizimize devam edeceğiz. 

 

8 yorum yapılmış

  • Köroğlu torunu21 Haziran 2022 - 13:00
    Taha bey şartsız vekil olmalı dava adamlarına ihtiyaç olan dönemdeyiz
  • Mert21 Haziran 2022 - 13:25
    HEPSİ TARAFLI İSİMLER HALKIN GÖNLÜNDE AK PARTİDE MAZHAR BEY DIŞINDA HALKA HİTAP EDİYOR CHP BANDAKCİOGLU TABANA HİTAP EDİYOR GERİSİ GEREKSİK TAYFA O TEVRÜBEDE YOK ALT YAPIDA
  • Bolulu21 Haziran 2022 - 16:26
    Taha bey kesinlikle Bolu’da vekil olması gereken ve bu görevi layıkıyla yerine getirecek kapasitede bir isim. Kendisini aday görmeyi kesinlikle çok isteriz. Teşkilatın içinden gelmiş ve zenginden fakire halkın her kesimine dokunarak hepimizin takdirini toplamıştır.
  • Ercan koç21 Haziran 2022 - 19:25
    Taha bey kesinlikle vekil olmalı gençliğini vermiş bu davaya bu listede hatasız bir geçmişi olan tek kişi taha bey allah yolunu açık etsin inşallah
  • Kenan21 Haziran 2022 - 19:35
    Gerek bahsi geçen, gerekse bahsi geçirilen kişiler milletvekilliği için henüz tecrübesizler. Zira ilimizin 8-10 milletvekili seçilebilirliliği yok ki tecrübeli isimlerin yanında 2-3 kişi de bunlardan eklemlensin. O yüzden acele etmesinler daha ölmedi 50 yaş ve üstü tecrübeli insanları Bolu’mun…
  • Ali 21 Haziran 2022 - 20:58
    Çok komik tespitler,çok komik çok.Ciddiye alınabilecek sadece bir isim var.
  • DOĞRUCU23 Haziran 2022 - 12:49
    Kendi pencerinizden gördüklerinizi kaleme almışsınız , bir yorumcununda bahsettiği gibi farklı isimler var bu farklı isimler açık ara önde gideler. Bolu için yaralı olacak ve gerçekten çalışacak isimlere ihtiyacımız var.
  • Öz Bolulu23 Haziran 2022 - 22:40
    Şu yorumları Okuyup da gülmeme geldi deyin sanki çocuk oyuncağı herkes birisini aramış yorum yap diye yalvarmış Lan oğlum bir bitin de kurtulalım artık

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.