Gece saatlerinde yaşanan kaza mahalleliyi ayağa kaldırdı

5 Haziran 2023

Bolu’da Beşkavaklar Mahallesi Işıl Sokakta tam gece yarısı yaşanan tek taraflı trafik kazası adeta mahalleyi ayağa kaldırdı.

Beşkavaklar Mahallesi Işıl Sokaktan kanal yoluna doğru seyreden bir otomobil birden kayarak yoldan çıktı ve bir apartmanın bahçesine uçtu. O sırada yaya kaldırımında yürüyen genç bir erkek üzerine gelen otomobilin kendisine çarpmasından kurtulmak için kendini ileri doğru fırlattı. Bu hareketiyle otomobilin kendisine çarpmasından son anda kurtulan genç düşmenin etkisiyle ayağını sakatladı ve bir araca yaslanarak ambulansın gelmesini bekledi.

Mahallede yaşayanlar ise kaza sesini duyar duymaz sokağa fırladılar. Yaralı gence yardım eden mahalle sakinleri otomobilde bulunan 2 kişiyi de araçtan çıkarttılar.

Kısa süre sonra olay yerine gelen 112 ekipleri yaralanan gencin ilk tedavisini olay yerinde yapıp hastaneye kaldırdılar. Otomobilde bulunan 2 kişi ise kazayı yara almadan atlattı.   

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.