Gazze için pazarda pilav sattılar

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bir araya gelen kadınlar, pazar alanında Gazze’ye destek standı açarak, çorba, pilav, helva ve fındık gibi ürünlerini sattı. Elde edilen gelirler ise Gazze’ye gönderilecek.

Gazze için pazarda pilav sattılar
6 Kasım 2023

Mudurnu’da bir araya gelen 6 kadın, İsrail-Filistin savaşında mağdur olan Filistinli ailelere destek için pazar alanında stant açtı. Evlerinde hazırladıkları pilav, helva ve çorba gibi ürünleri pazar alanına getiren kadınlar, burada satış yaptı. "Çocuklara umut ol", "Gazze’ye umut ol" yazılı pankartlarını tezgaha asarak satış yapan kadınlar, elde edilen geliri savaş bölgesinde mağdur olan ailelere göndereceklerini belirtti. Kadınların kampanyasına çok sayıda kişi de destek oldu. Pazar alanına gelen Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, kadınlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

"İsrail-Filistin arasında korkunç bir savaş var"

Pazar alanında ailesine destek veren ortaokul öğrencisi Elif Sedef Şahin, "İsrail-Filistin arasında korkunç bir savaş var. İsrail acımasızca Filistin’deki çocuklara, ailelere çok kötü şeyler yapıyor. Bizde bunun için bir yardım kampanyası başlattık. Mudurnulu annelerden, Filistinli annelere yardım kampanyası. Kampanyaya destek için herkesi Mudurnu’ya bekliyoruz. Pazara tezgah açtık, çorba, pilav, helva, fındık gibi ürünleri satıyoruz" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.