Festivalin ikinci gün akşam etkinlikleri yoğun ilgi gördü

Festivalin ikinci gün akşam etkinlikleri yoğun ilgi gördü
16 Eylül 2018

Marka Şehir Bolu ve 6. Uluslararası Köroğlu Festivali’nin ikinci günü akşam etkinlikleri halk dansları gösterileri, aşık atışmaları ve gecenin sonunda gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Ayşe Aslanca konseri ile devam etti.

Etkinliklerin devamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Halk Dansları Topluluğu tarafından muhteşem bir dans gösterisi gerçekleştirildi. Ülkemizin birçok yöresinden dans gösterileri sergileyen ekibe ilgi büyük oldu. Akşam etkinliklerinde daha sonra Aşık atışmaları gerçekleştirildi. Âşık Erol Şahiner ve Aşık Orhan Üstündağ’ın doğaçlama karşılıklı atışmaları festival alanını dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Festivalin ikinci akşamının son programında ise sahneye Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Ayşe Aslanca çıktı. Birbirinden güzel şarkılarla vatandaşları coşturan Aslanca vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.