Feridun Yılmaz açık açık söyledi, "Kanal yolu Fatih Metin sayesinde yapıldı"

Eski Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz gazeteci Caner Güngör'e yaptığı açıklamada "Bu kanalı kapatabilmek Bakan Yardımcısı Fatih Metin’ in onayı ile Tanju Özcan’ a nasip olmuştur. Eğer Fatih Metin olmasaydı yapılamazdı" dedi.

Feridun Yılmaz açık açık söyledi, "Kanal yolu Fatih Metin sayesinde yapıldı"
19 Mart 2024

Tanju Özcan'ın yapmayı başarabildiği nadir projelerden biri olan halk arasında yeni kanal yolu olarak bilinen Kuvayi Milliye Bulvarının, Bolu siyasetinin önemli isimlerinden biri olan Fatih Metin sayesinde yapılabildiğini eski Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz açık yüreklilik söyledi.

O süreci gazeteci Caner Güngör'e anlatan, Feridun Yılmaz, "Kanal kapatma tam olarak devlet ile belediye iş birliği sayesinde gerçekleşmiştir. Geçmiş dönem belediye başkanı Sedaş kuzeyini izinsiz-projesiz olarak elindeki imkanlar ile yaklaşık 150 m kapatmıştır. Biz önce Ankara’da kanal kapatma işinin projesini çizdirdik.

Daha sonra belediye başkanı Tanju Özcan, ben ve Semih Dimicioğlu’ndan da bize katılmasını rica ederek o günkü DSİ den sorumlu Bakan Yardımcısı sayın Fatih Metin’e projeyi sunduk. O da sağ olsun ‘bu benim de projemdi’ diyerek DSİ Genel Müdürüne talimatı verdi.

Sulama kanalının kapatılması her seçimde her başkan adayının vaat ettiği bir proje idi. Bu kanalı kapatabilmek o günkü DSİ den sorumlu Bakan Yardımcısı Fatih Metin’ in onayı ile Belediye Başkanı Tanju Özcan’ a nasip olmuştur. Eğer Fatih Metin olmasaydı bu iş öyle kolay kolay yapılamazdı." şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.