Fatih Silin oyları sildi süpürdü

Fatih Silin oyları sildi süpürdü
5 Ocak 2021

Bolu Belediyesinin 2021 yılı ilk Meclis toplantısında Denetim Komisyonu seçimleri yapıldı. Başkan Tanju Özcan’ın da oy kullandı gizli seçimde en fazla oyu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Fatih Silin aldı.

Bolu Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının ilk oturumu gerçekleşti. Bir çok maddenin görüşüldüğü toplantıda 2021 yılı Denetim Komisyonu üyeleri de belirlendi.

GİZLİ OYLAMA YAPILDI

Tüm partilerin ortak olarak verdiği önergede Cumhuriyet Halk Partisinden Mustafa Güldal, Begüm Tuncel, Ak Partiden Bülent Oturak, İYİ Partiden Ahmet Yılmaz ve MHP’den Fatih Silin Denetim Komisyonu üyeliğine aday gösterildi. Başkan Tanju Özcan’ın da oy kullandığı gizli seçim sonucunda MHP’li Fatih Silin 31 oy olarak en yüksek oya sahip oldu. CHP’li Mustafa Güldal ve Begüm Tuncel 29 oy alırken İYİ Partiden Ahmet Yılmaz 25, Ak Parti’den Bülent Oturak 15 oy aldı. Ayrıca İYİ Parti’den Mansur Şen’e 2, Suat Orhan’a 1 oy çıktı.

BAŞKAN ÖZCAN MHP’Lİ FATİH SİLİN’İ İŞARET ETTİ

Oylama sonrası yaptığı açıklamada MHP’li Fatih Silin’i işaret eden Başkan Özcan; “Biliyorsunuz ben Denetim Komisyonu Başkanının muhalefetten olması istiyorum. En fazla oyu MHP Meclis üyemiz Fatih Silin Bey aldı. Kararı tabi Komisyon kendi arasında toplanıp verecektir ve Başkanlarını seçecektir” ifadelerine yer verdi.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.