Fatih Metin'den Bolu'ya 26 yataklı 2 adet ek yoğun bakım ünitesi

Fatih Metin'den Bolu'ya 26 yataklı 2 adet ek yoğun bakım ünitesi
13 Ocak 2019

FATİH METİN’DEN BOLU’YA 26 YATAKLI 2 ADET EK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, yoğun bakım ünitesi hastalarının zaman zaman yatak kapasitesi yetersizliği nedeniyle şehir dışına sevk edilmesi üzerine Sağlık Bakanı’yla görüşerek Bolu’ya 6’sı çocuk 26 yataklı 2 adet ek yoğun bakım ünitesi kazandırdı.

Geçmişte 1 dönem Bolu Milletvekilliği ile üç önemli bakanlıkta 7 buçuk yıl kesintisiz Bakan Yardımcılığı yapan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, sağlık sektöründe yaşanılan önemli bir eksikliği Sağlık Bakanı’yla yaptığı görüşme ile giderilmesini sağladı.

Tecrübeli siyasetçi, mevcut hastanelerdeki yoğun bakım ünitelerinin kapasitelerinin yetersiz gelmesi ve bu nedenle bazı hastaların şehir dışına sevk edilmesi üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşerek, Bolu’ya 6’sı çocuk 26 yataklı 2 adet ek yoğun bakım ünitesi kazandırdı.

Müjdeli haberi AK Parti İl Başkanlığı’nda veren Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, mevcut hastanelerdeki yoğun bakım ünitelerinin tam kapasite çalışmasından kaynaklı bazı sıkıntıların yaşandığını tespit ettiklerini belirterek, “Biz bu mecburiyet karşısında yoğun bakım hastalarımızın şehir dışına gitmeden tedavi olmaları için bir girişimde bulunduk. Ben buradan kıymetli hemşerilerime sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum. Bu konuda da bir müjdeyi kendileriyle paylaşmak istiyorum. İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki mevcut yoğun bakımımıza ek olarak 20 yataklı yoğun bakım ünitesinin onayını bugün itibaren Sağlık Bakanlığı’ndan almış bulunuyoruz. İnşallah bunun inşaatına en kısa sürede başlayacağız ve hastanemize 20 yataklı bir yoğun bakım ünitesi kazandıracağız.  Bunun dışında yine çocuk yoğun bakımda da sıkıntılar oluyordu. Netice itibariyle çocuklarımız bizim en kıymetlilerimiz. Yoğun bakım hizmeti alan çocuklarımız için de İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne 6 yataklı yoğun bakım ünitesi yapımıyla ilgili de onayı Sağlık Bakanlığı’mızdan aldık.  Ben bu vesileyle bir dediğimizi iki etmeyen başta sağlık bakanımıza olmak üzere, bakan yardımcılarımıza, genel müdürlerimize ve katkı veren herkese şahsım ve Bolu halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Metin Karli14 Ocak 2019 - 05:03
    Madem bu kadar agirligin vardi, niye secimi bekledin? Yapsaydin ya daha once??? Kandiramazsin bizi...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.