Fatih Metin o proje için son gelişmeleri anlattı!

Fatih Metin o proje için son gelişmeleri anlattı!
6 Kasım 2020

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’nun turizm alanında hızla gelişeceğini vurgulayarak, “51 bin 450 hektarlık yeşil alanı kapsayan ‘Bolu Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi’ mastır planı 2021 yılında bitecek” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Cemiyet Sohbetleri programına katılan Bolu’nun geleceğini tarım, turizm ve sanayi olduğunu vurgulayan Metin, “Bolu çok önemli bir turizm merkezi. Turizm merkezini cazibeli hale getirmemiz lazım. Ankara ve İstanbul gibi iki metropol ile çevresindeki illeri de hesap ettiğimizde yaklaşık 30 milyon vatandaşın yaşadığı yerdeki bir turizm merkezisiniz. O nedenle Bolu’nun turizm ile ilgili her değerini katma değere dönüştürmemiz lazım. Bolu, ilçeleri, beldeleri hatta köyleri kapsayan bir alternatif turizm merkezi. Biz Bolu’yu bütüncül değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.