Fatih Metin müjdeledi

Fatih Metin müjdeledi
6 Kasım 2020

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin Gölköy’ün birkaç ay sonra kullanıma hazır olacağını belirterek, “Gölköy’ün giriş ve çıkışı daha güvenli hale getireceğiz. Ailelerin gitmesini engelleyecek bir alan olmaktan çıkartıp sadece ailelere yönelik bir mesire alanı olarak düzenleyeceğiz” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘Cemiyet Sohbetleri’ programına katılan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy’de yapımına başlanan yeni çevre düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Metin, önümüzdeki yılın bahar aylarında Gölköy’ün tam anlamıyla kullanıma hazır olacağını belirterek, “Çevre düzenlemesi olarak Gölköy’ü rahat bir ortam haline getireceğiz. Giriş ve çıkışı daha güvenli hale getireceğiz. Ailelerin gitmesini engelleyecek bir alan olmaktan çıkartıp sadece ailelere yönelik bir mesire alanı olarak düzenleyeceğiz. Belirli saatten sonra girişi de yasaklayacağız. Alkol tüketen vatandaşlar oraya belirli bir saatten sonra geliyor. Özellikle yaz akşamlarında ailelerin gidebileceği bir yer olduğu için ışıklandırmaları da yaparak kontrollü şekilde giriş çıkışı sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.