Fatih Metin esnafları ziyaret ediyor

Fatih Metin esnafları ziyaret ediyor
15 Ocak 2019

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, doğup büyüdüğü Gölyüzü’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Metin, yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde, esnafın her türlü problemine belediye olarak hassasiyetle yaklaşılacağını belirterek, “Esnafımızın arzu ettiği şekilde Bolu’nun ticari haritasını şekillendireceğiz.” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin 31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarına doğup büyüdüğü yer olan Gölyüzü Mahallesi Tahvil Mehmet Paşa Caddesi’ndeki işyerlerini ziyaret ederek sürdürdü.

Cadde üzerindeki tüm işyerleri Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve kalabalık partililerle birlikte ziyaret eden Fatih Metin, esnafların görüş ve önerilerini dinleyerek, desteklerini istedi.

Yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde halkın beklentilerini ve taleplerini önemsediklerini kaydeden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, yeni dönemde esnaflara yönelik hayata geçirmeyi planladığı projelerden bahsetti.

“ESNAFLA BELEDİYE ARASINDAKİ İLETİŞİM EN ÜST SEVİYEDE OLACAK”

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğin’nde esnaflara modern bir kompleks kazandıracağının müjdesini verdiğini hatırlatan Metin, “İnşallah esnaf odalarımızın bir arada olduğu çok önemli bir esnaf kompleksini Bolu’ya kazandıracağız. Onun dışında da küçük, mikro kredilerle esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz. Esnafımızın her türlü problemine, belediye olarak, hassasiyetle yaklaşacağız. İnşallah önümüzdeki dönemde esnafımızla belediye arasındaki iletişim en üst seviyede en güzel şekilde olacak. Esnafımızın arzu ettiği şekilde de Bolu’nun ticari haritasını şekillendireceğiz. Ben buradan bütün Bolu esnafımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” dedi.

“BENİM DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM YER BU SOKAKLAR”

Metin ayrıca, Gölyüzü Mahallesi’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğuna da değinerek “Benim doğup büyüdüğüm yer bu sokaklar, bu caddeler benim top oynadığım, misket oynadığım, arkadaşlarımla gezdiğim… Tabi eskiden buralarda bahçeli evler vardı, o bahçelerin içinde erik topladığımız, bak şu kafam da bu caddede yarıldı. O nedenle bu caddenin benim için anlamı çok büyük. Doğduğum, büyüdüğüm bu caddede inşallah Rabbim hayırlara vesile olur.  Vatandaşımızın inşallah teveccühünü her zaman yaşadık AK Parti olarak, Bolu bize her zaman sahip çıktı. İnşallah bu dönemde de sahip çıkacak ve inşallah kendi evladını da Belediye Başkanı olarak taşıyacak. Buna inanıyorum.” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.