Fatih Metin adaylık sinyalini işte böyle verdi

Fatih Metin adaylık sinyalini işte böyle verdi
17 Temmuz 2023

Bolu'nun önde gelen Cildiye Doktoru Prof. Dr. Ali Haydar Parlak'ın oğlunun düğün töreninde evlenen çiftlerin evlilik cüzdanını veren Bolu siyasetinin önemli isimi Fatih Metin Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olacağının sinyalini verdi.

Gazeteci Caner Güngör'ün haberine göre hafta sonu Cildiye Doktoru Prof. Dr. Ali Haydar Parlak'ın oğlu Uğurcan'ın Gamze hanım ile hayatını birleştirdiği düğüne katılan Bolu siyasetinin önemli isimi Fatih Metin yaptığı konuşma ile günü damgasını vurdu.

İŞTE ADAYLIK SİNYALİNİ BÖYLE VERDİ

Nikahın kıyılmasının ardından çiftleri tebrik eden Belediye Başkanı Tanju Özcan evlilik cüzdanını takdim etmek üzere Fatih Metin’i "hiç değişmeyen meslektaşım" diyerek sahneye davet etti. Davet üzerine sahneye gelen Fatih Metin başkan Özcan'a bu jesti için teşekkür etti. Meslektaş olarak, arkadaş ve dost olarak uzun yıllara dayanan bir dostluk ve arkadaşlığın olduğunu, bunun her zaman süreceğini ancak siyasi rekabetin de uzun yıllardan beri devam ettiğini bundan sonra da devam edeceğini belirterek Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olacağının sinyalini vermiş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.