Fatih Kavak, Bakandan istediklerini almayı başardı

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'la görüşüp Seben'e Bakanlıktan yatırımları kaptı.

17 Mart 2024

Bolu'ya şehir stadyumunun sözünü vermek için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak sadece şehir stadyumu değil bir çık yatırımın müjdesini verdi.

Bakanın programına katılan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak Bakan Osman Aşkın Bak ile görüşerek Seben'in bakanlıktan istediği talepleri iletti.

Hemen Başkan Fatih Kavak'ın kendine sunduğu dosyayı inceleyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak kameraların önünde yaptığı açıklamada,  "Bugün Bolu'dayız Bolu'daki spor yatırımlarımızı konuşuyoruz. Seben Belediye Başkanımız ve adayımızın bizden talepleri oldu. Seben'de 150 yataklı bir öğrenci yurdu talebi var. Bu talebi programımıza aldık. Ardından stadyumun soyunma odaları var. Stadyum yapılmış ama yanına soyunma odaları eksik kalmış onları tamamlıyoruz. Birde başkan 'Seben'de çocuklara yüzme öğretmek istiyoruz' dedi. Hemen Seben'e portatif bir yüzme havuzu göndereceğiz. Fatih başkana başarılar diliyorm" dedi.

Fatih Kavak başkan Sebenliler adına Bakan Bak'a teşekkürlerini sundu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.