Fatih başkan Yaşlı Bakım Merkezi'nin müjdesini verdi

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Yaşlı Bakım Merkezi müjdesini kamuoyuyla paylaştı. Kavak, "Şimdiden Seben’imize hayırlı uğurlu olsun. Seben için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Fatih başkan Yaşlı Bakım Merkezi'nin müjdesini verdi
14 Mart 2024

Seben ilçesinde 2019 yılından beri gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçenin kaderini değiştiren Belediye Başkanı Fatih Kavak, yaşlı nüfusunun huzur ve sağlıklı hayat sürdürebilmeleri için düğmeye bastı. Başkan Fatih Kavak, Yaşlı Bakım Merkezi müjdesini kamuoyuyla paylaştı.

İlimiz Seben ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Kavak, 2019’da görevi devralması ile birlikte hayata geçirdiği projelerle ilçenin geleceğine ışık tuttu. Başkan Fatih Kavak, seçim öncesi verdiği birçok söz için gerek il protokolü ile gerekse de Ankara’da diplomasi trafiği yürüttü. 5 yılda ilçenin gelişmesi ve öne çıkması adına yaptığı çalışmalar ile her kesimin takdirini kazanan Başkan Fatih Kavak, bir yandan da görev süresi içinde vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek ilçenin sorunlarına kulak kabarttı.
VATANDAŞ İSTEDİ, FATİH BAŞKAN SÖZÜNÜ VERDİ

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Fatih Başkan, yaşlı nüfusunun fazla olduğu ilçede vatandaşların yaşlı bakım merkezi talebini boş çevirmedi. Taleplerin ardından harekete geçen Fatih Başkan, yaşlı bakım merkezi için hazırlığını yaptı. Yerel seçimlere az bir süre kala saha çalışmalarını gece gündüz sürdüren Başkan Fatih Kavak, vatandaşlara müjdeyi verdi. Fatih Kavak, yaptığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2019 yılında görevi devralmamızın ardından her zaman ilçemizin geleceği ve vatandaşlarımızın huzuru için adımlar attık. Bu adımları atarken vatandaşlarımızla sık sık bir araya geldik ve istişareler yaptık. Onların taleplerini de hiçbir zaman göz ardı etmedik. Yine onlar istedi, biz de bugün sözünü veriyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından inşallah göreve kıymetli vatandaşlarımızın güçlü teveccühü ile geldiğimizde ilçemizin ihtiyacı olan Yaşlı Bakım Merkezi projemizin startını vakit kaybetmeden vereceğiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yapacağımız çalışmalar neticesinde yaşlı nüfusunun yoğun olduğu ilçemizde Yaşlı Bakım Merkezini açacağız. Şimdiden Seben’imize hayırlı uğurlu olsun. Seben için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Mengenli15 Mart 2024 - 16:30
    İnşallah böyle bir tesis Mengenimize de nasip olur. Bunun için başta Belediye başkanı olmak üzere, bütün yetkililerin siyaset gözetmeden Mengenin eğitim, sağlık tarım, ormancılık vs. alanlarda gelişmesi için işbirliği yapmasını bekliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.