Eski başkandan şovu bırak icraat yap çağrısı

Eski başkandan şovu bırak icraat yap çağrısı
6 Nisan 2022

Eski belediye başkanı Aladdin Yılmaz, belediye başkanı Tanju Özcan'ın önüne geçip basın açıklaması yaptığı tesislerin hepsinin kendisi döneminde yapıldığını belirterek, "O tesisler hep bizim dönemimizde yapılan tesisler. Ben ilave bir tesis yapıldığını görmedim. Bolu'ya yeni bir tesis kazandırdıysada benim haberim yok" dedi.

Eski başkan Yılmaz, "çöpten ve güneşten elektrik üretim tesisleri, çöp ayrıştırma ve katı atık bertaraf tesisleri bizim dönemimizde yapıldı. Kendisi bir şey yapmadığı için bizim tesislerin önünde basın açıklaması yapıyor. Ben ilave bir tesis yaptığını görmedim. Eğer yaptıysada benim haberim yok" dedi.

BOLU'YA FAYDALI İŞLER YAP ELİNİ ÖPEYİM

Bolu'ya yapılacak her faydalı işin arkasında olduğunu fakat başkan Tanju Özcan'ın bugüne kadar şovdan başka birşey yapmadığını dile getiren eski başkan Yılmaz, "Bizim dönemimizde yapılan tesisleri herkes biliyor. Başkan Tanju Özcan bir şey yapamayınca şov yapıyor. Bolu'ya faydalı olacak bir tesis kazandırsın ben elini öperim. Biz Bolu için yaşayan Bolu'yu yaşayan insanlarız. Bolu'ya bir çivi çakanın başımızın üstünde yeri vardır. Ama daha bugüne kadar böyle bir şey görmedik. Artık seçim zamanıda yaklaşıyor şov işlerini bırakıp Bolu'ya kalıcı eserler kazandırmanın yollarına baksın" şeklinde konuştu.  

5 yorum yapılmış

  • Sabri 6 Nisan 2022 - 13:48
    Bende görmedim
  • Doğrucu Davut. 6 Nisan 2022 - 14:34
    Eski başkan haklı. Hatalarıyla birlikte ona hak vermek gerekir.
  • Kadir6 Nisan 2022 - 15:36
    Tanju bu işi götüremicek
  • İlhami Turan6 Nisan 2022 - 16:00
    Kesinlikle katılıyorum.
  • Vatandas7 Nisan 2022 - 11:12
    Alaaddin arşivi yakıp gitti.Yaptığı yolsuzlukları kanıtlanamayacak hale soktu.Adam olsaydı Belediye meçlisi adını Bolu'da bir yere verirdi.Reis çağırdı diye şımarmaya başlamış.Bolu'da korkudan gezemediği için yapılan çalışmaları göremiyor.O, ancak ögretmen lokalinde oyun oynamasını bilir.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.