Eski başkan yardımcısı Feridun Yılmaz başkan Özcan'ın yüzüne baka baka konuştu

Eski başkan yardımcısı Feridun Yılmaz, belediye başkanı Tanju Özcan'ın CNN Türk'te katıldığı programda kendisinide kastederek düşmanı olarak ilan ettiği sözlere meclis toplantısında söz alarak "Benim kemerimin kopçası önde, arkada değil" dedi.

9 Eylül 2023

Önceki akşam CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kendisi hakkında söylediği sözleri, programın videosunu seyrederek öğrendiğini söyleyen Bolu Belediyesi eski başkan yardımcısı CHP'li Belediye Meclis Üyesi Feridun Yılmaz, meclis toplantısında söz alarak Başkan Özcan'ın yüzüne baka baka konuştu.

"Ben kendim istifa ettim"

Başkan Tanju Özcan'ın CNN Türk'te söylediği; "Benim şu anda Bolu'daki en büyük üç düşmanım kim biliyor musunuz? Üç eski başkan yardımcım. Onların isteklerini yerine getirmedim ve görevden alınca bana düşman oldular" sözlerini hatırlatan Feridun Yılmaz; "Ben kendim istifa ettim. Bunu siz iyi biliyorsunuz. Ahmet Bey ile Hakan Bey'in ki parti rotasyonu. Mansur Şen kendince bir konuya itiraz etti. Bundan dolayı zaten kafadan silmişti. Asuman Hanım milletvekili adaylığı için istifa etti.

Bu laflarınıza televizyondakiler inanabilirler ama Bolu'da kimse inanmaz

Bana da burada çalışmalarımdan dolayı bir çok kez teşekkür ettiniz. Benim istifa dilekçemde Gülden Hanım'da. Ben size nerde büyük düşmanlık yaptım. Bu laflarınıza televizyondakiler inanabilirler ama Bolu'da kimse inanmaz. Bir kere siz beni görevden almadınız, ben kendim istifa ettim.

"Bugüne kadar sizden hiçbir talebim olmadı"

Ben sizden ne meclis üyeliği ne belediye başkan yardımcılığı talep ettim. Ne de bir tanıdığımı belediyeye işe aldırdım. Herkesin bir hakkı varsa benim 10 hakkım vardı. 1 kişinin işe alınması için, ya da herhangi bir konuda sizden bir talebim oldu mu?

"Benim kemerimin kopçası öndedir, arkada değil"

Burada grupta yaptığım eleştiriler nedeni ile mi ben büyük düşman oldum? Ben belediyeye 25,5 ay hizmet ettim. Hem de sizin belediyeciliğin ne olduğunu bilmediğiniz bir zamanda sizin yanınızda oldum.

2019'un sonunda mecliste konuşmanızda "Sadece Feridun Bey çalıştı. Başka kimse çalışmadı diyen siz değil miydiniz? Ben sizin her dediğinize evet demek zorunda mıyım. Benim kemerimin kopçası önde, arkada değil. Bizi grupta da arkadaşlarla ters düşürüyorsunuz." dedi.   

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 9 Eylül 2023 - 11:27
    Feridun bey gerçekten harbi delikanlı adamdır, ben böyle biliyorum, kendisi beni tanımaz ancak ben kendisini çok iyi tanıyorum,

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.