Eski başkan Alaaddin Yılmaz Bolululara seslendi

Eski belediye başkanı Alaadin Yılmaz Bolululara seslenerek Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yaptığı şovlar ve kendi piar çalışmaları dışında belediyecilik adına yaptığı bir proje ile hiç gündeme gelmediğini söyledi.

Eski başkan Alaaddin Yılmaz Bolululara seslendi
4 Şubat 2024

Girdiği her seçimi kazanan ve 3 dönem belediye başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz mevcut başkan Tanju Özcan'ın gürültü, patırtı, gırgır, şamata ve gafları dışında hiçbir belediye projesi ile gündeme gelmediğini kendisi belediye başkanı ikende bir çok projeyi durdurmak için hemen mahkemelere koştuğunu dile getirdi.

Eski belediye başkanı Alaadin Yılmaz Bolululara seslenerek Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yaptığı şovlar ve kendi piar çalışmaları dışında belediyecilik adına yaptığı bir proje ile hiç gündeme gelmediğini söyledi. 

Hangi projesi ile Türkiye gündemine geldi

Bolu'nun çok güzel bir şehir olduğunu ve kendisini Bolu'ya adadığını dile getiren Yılmaz, "Bolu için çok önemli projeleri hayata geçirdik. Bunu tüm Bolu halkımız biliyor. Ve aday olduğum her seçimde beni desteklediler. Allah kendilerinden razı olsun. Şimdi Bolulu vatandaşlarımıza soruyorum Tanju Özcan gürültü, patırtı, şamata, gırgır ve gaf dışında yaptığı bir belediye projesi ile Türkiye gündemine geldi mi. Gelmedi, çünkü onun Bolu gibi bir derdi yok.  5 yıl boyunca hiç bir projesi konuşulmadı, sadece yaptığı gaflar, şovlar, gırgır, şamata konuşuldu. Başkada birşey yok. Soruyorum sizlere belediyecilik adına hangi hatırı sayılır bir projeye imza attı.

Bolu gibi bir derdi yok

Şunu Bolu halkı çok iyi biliyor ki bizim yaptığımız devasal projeler dışında ortaya koyulmuş bir proje yok. Projeden bahseden bile yok. En son Belediye meclisinde yaşananları gördünüz. Bolu bunu hak ediyor mu? Şovlarla sadece kendi piarını yapıyor. Bolu gibi bir derdi olmadığını görüyorum. Onun derdi kendi reklamını yapmak. Zaten vaktini projelerle değil sosyal medya ile geçiriyor" şeklinde konuştu.

 

4 yorum yapılmış

  • Köroğlu4 Şubat 2024 - 15:20
    Sayın başkanın söylemleri doğru. 20 yıllık merkezi hükümetin desteğiyle, diğer kamu kuruluşlarıyla daha etkin işbirliği yapılarak, Bolumuza çok daha hizmetler yapılabilirdi. Şimdiki başkan, yapılan altyapının süslemesiyle meşgul. Mesela, yeni bir stadyum, belediyeye ait kreşler, yaşlılara ait kıraatkaneler, bütün binaların deprem analizleri vs. yapılabilirdi. Yine de çok teşekkürler. Ancak bu kadar olabiliyormuş.
  • Selami4 Şubat 2024 - 17:25
    Alaaddin bey siz Tanju için çalıştınız sonumuz bu oldu işte haklısınız bişey yağmadı ancak bunda sizinde katkınız var
  • İbrahim kıymaz 4 Şubat 2024 - 19:51
    14 seneden beri Boluda ikamet ediyorum, boluyu bolu yapan Alaaddin başkan dır, tanju başkanın belediye binası ve tünel otopark inşaatı sırasında, makina nın önüne oturduğunu gördüm, şimdi merak ediyorum, şimdi belediye binasında otururken, veya tünelden geçerken bu yaptıklarını hatırlıyor mu, Alaaddin başkanın neden aday gösterilmediğini de bilmiyorum, aslında 2019 da Alaaddin başkan aday gösterilse idi, tanju başkan belkide aday olmayacak tı, son seçimi Alaad
  • İbrahim kıymaz 10 Şubat 2024 - 08:18
    Sayın Alaaddin başkanım bolu sizi çok arıyacak, son kazandığınız, seçimde %68idi galiba Boluda Ak partiye ne oldu bende anlamadım, mv, sayısı bire düştü, elbette vardır bir sebebi, hiçte hoş bir durum değil elbette

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.