Ersin Baş tır parkı projesini açıkladı

MHP Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş seçildiğinde ilçede yapacağı projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Adayı Ersin Baş özellikle ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak tır parkı projesini anlattı.

Ersin Baş tır parkı projesini açıkladı
16 Şubat 2024

Bolu'nun şirin ilçesi Yeniçağa'da MHP'den Belediye Başkan Adayı olan Ersin Baş, başta Yeniçağa ve Bolu hatta bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan tır parkı projesini tanıttı.

Ülkede tanınmış büyük lojistik firmalarının adeta adresi olan Yaniçağa'da MHP Belediye Başkan Adayı Ersin Baş tır parkı projesi için hazırlıklarını tamamladı.

Projesiyle ilgili açıklama yapan Baş, "Yeniçağımızı lojistik kenti yapmaya canla başla uğraşacağım. Türkiye’nin en büyük şirketleri Yeniçağa'lı hemşerilerimizindir. Lojistik merkezi yapılması en uygun ilçemizde Yeniçağadır.

Filyos limanı, Karasu limanlarını destekleyebilecek lojistik antrepolar yatırımcıları bizler göreve geldiğimiz zaman projeleri hazır ve bizleride destekleyecek. Bununsözünü aldık .İlçemizin nakliyecileri için sanayimizin karşısı veya Yeniçağa üniversitenin bölgesinde tır parkı tahsis edebileceğimizi, şoförlerin güvenle araçlarını park edebileceği tır parkını hemen tesis edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.