Ersin Baş gece gündüz sahada projelerini anlatıyor

Yeniçağa da MHP Belediye Başkan Adayı Ersin Baş seçime kısa bir süre kala saha çalışmalarına hız verdi. Gece gündüz halkın arasında dolaşan Ersin Baş vatandaşlara projelerinide tek tek anlatıyor.

Ersin Baş gece gündüz sahada projelerini anlatıyor
25 Şubat 2024

Yeniçağa da MHP Belediye Başkan Adayı Ersin Baş seçim çalışmalarına hız verdi. 'Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağım' diyerek sahaya çıkan Ersin Baş İl Genel Meclis Üyesi  ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte pazar esnafı ziyareti, kurum ziyaretleri ve mahallelerde vatandaşa birebir temas ederek kazandığında yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

'Yeni bir çağ, yeni bir başlangıçla vakti geldi Yeniçağa' sloganı ile gönüllere girmeyi hedeflediğini söyleyen Ersin Baş, "Hemşerilerimden önce dua istiyorum. Ben bu toprakların çocuğuyum. Yeniçağa ile igili hayallerimiz ve projelerimiz büyük. Halkımızın büyük ilgisi ve teveccühü var. Projelerimizi seçildiğim gün itibari ile hayata geçirmeye başlayacağız" dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.