Ercoşkun Bolu'daki duruşmalarada katılsana

Ercoşkun Bolu'daki duruşmalarada katılsana
7 Aralık 2017

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı’ndaki ihanetin yargılandığı davanın duruşmasını takip etti. Ali Ercoşkun'un sık sık gündeme Ankara'da ki FETÖ duruşmalarını takip ederken bugüne kadar Bolu'da hiç bir davayı takip etmemesi dikkatlerden kaçmıyor.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı’ndaki eylemlerle ilgili aralarında sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davanın duruşmasına katıldı. Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Sincan Cezaevi Kampüsü'ndeki duruşma çıkışı kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunan Milletvekili Ercoşkun, “Mehmet Partigöç'ün emirlerinin gerek 15 Temmuz'un hemen akabinde verdiği ifade, gerekse 25.01.2017'de hem polise, hem de savcılığa verdiği ifade de darbeyi tüm detayları ile anlatmasına rağmen ve tüm kademeyi de söylemesine rağmen bugün çıktığı mahkeme de, ‘Ben hiçbir ifademi kabul etmiyorum' dedi. Bu ne kadar geniş bir oyunun ve tiyatronun sergilendiğini ortaya koyuyor. Amerika’daki davalar, burada Kasım ayına edilen işaretler, örgütün çözülmesini engelleyen adımlar olduğunu görüyorduk. İşte mahkemelerde bunu kanıtlıyor. Kendi itiraflarını kabul etmeyen bir sanığın ifadelerini bugün duruşma salonunda izledik. Oyun çok net. Ama bizler Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde, hem bu hainlerin hak ettikleri cezayı almasını sağlayacağız, hem de 7 düvele karşı hep birlikte bütün olarak durmaya inşallah devam edeceğiz” dedi. ARADA SIRADA BOLU'DA DA GÖRSEK Yayla bayramlarının sona ermesiyle Bolu'ya daha nadir gelmeye başlayan Ali Ercoşkun'un Ankara'daki FETÖ duruşmalarını takip etmesine karşın Bolu'daki duruşmaların bir tanesine bile katılmaması dikkatlerden kaçmıyor. Ercoşkun'un Bolu'daki duruşmalara katılmamasının sebebi oldukça merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.