En çok bugün evlenen oldu

En çok bugün evlenen oldu
8 Ağustos 2018

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, evlenmek için 08.08.2018 tarihini seçen Songül Çelen ve Hasan Taşman çiftinin nikâhı kıydı.

Bu özel tarihte evlenmek isteyen çiftler, Bolu Belediyesi nikâh memurluğunda yakınlarının katıldığı nikâh törenleri ile dünya evine girdiler. Nikâh memurluğuna başvuran çiftler arasından Songül Çelen (25) ve Hasan Taşman (25) çiftinin nikâhı ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından kıyıldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, genç çiftlere evlenmek üzere nikâh memurluğuna başvurduklarını hatırlatarak cevaplarını sordu. ‘Evet’ cevabı veren çiftler, attıkları imza ile yakınlarının alkışları arasında hayatlarını birleştirdiler. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, evlilik cüzdanlarını teslim ettiği Songül ve Hasan çiftini tebrik ederek, Türk bayrağı ve çift adına Bolu Belediyesi tarafından dikilen 749 numaralı fidanın sertifikasını takdim etti.  Yılmaz ayrıca, yeni evli çifte bazı nasihatlerde de bulunarak nüfusun yaşlanmaması için en az 3 çocuk yapmaları yönünde istekte bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.