Efsane doktor geri döndü

Efsane doktor geri döndü
17 Mart 2022

Bolu’da yıllarca görev yaptıktan sonra Düzce’ye giden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Ömer Polat tekrar geri döndü.

Bolu’da uzun yılar boyunca görev yapan ve başarılı ameliyatlarıyla ile tanınan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Ömer Polat, 2018 yılında Düzce Üniversitesi Hastanesine atandı.  Polat’ın kentten ayrılmasının ardından hastaları ve binlerce vatandaş tedavi için Düzce’ye gitti. Düzce Üniversitesi Hastanesinde de yoğunluk nedeniyle randevu almak için vatandaşların günlerce sıra beklediği Doç.Dr. Polat, oradaki görevini bırakarak tekrar Bolu’ya dönmeye karar verdi.

Özel Çağsu Hastanesinde görevine başlayan Doç.Dr. Polat, hasta kabulüne başladı.

3 yorum yapılmış

  • İsmail KOCABIYIK17 Mart 2022 - 14:57
    Gerçekten efsane bir Beyin cerrahıdır Ömer Polat.Bolu ve çevre iller için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum.Sedye ile geldiğim hastaneden başarılı bir operasyon sonucu sağlıklı bir şekilde çıktım. Minnettarım.Hoş geldiniz Ömer hocam.
  • Jülide ARIKAN19 Mart 2022 - 23:42
    Son zamanların en güzel haberi . Hoşgeldiniz Hocam
  • İsmail TAŞÇI 20 Mart 2022 - 11:28
    Zaten bu degeri kaybetmek bir hataydi gerekirse sağlık bakanlığı gerekse üniversite hastanesine almak gerekiyordu siyasilerin şunu bilmeleri gerekiyor lafla peynir gemisi yürümez ömer hocamızi bolu hayranıdır lütfen değerini iyi bilelim

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.