Duygu simsarının ipliğini böyle pazara çıkardı

Duygu simsarının ipliğini böyle pazara çıkardı
9 Haziran 2022

Bolu'nun tanınmış işadamlarından Umut Otomotiv&İnşaat firmasının sahibi ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Akça ofisine yardım istemeye gelen bir duygu simsarının ipliğini pazara çıkardı.

Akça'nın ofisine gelerek Mudurnu Cumhuriyet İlköğretim okulunda öğretmen olduğunu söyleyen S.Ö. isimli şahıs kanser hastası olan öğrencisi için yardım topladığını söyledi.

Öğrencinin fotoğraflarını gösterip ameliyat edilmesi için para talep eden şahsın elindeki evrakları inceleyen İlhami Akça, makbuzun Kocaeli ilinden sahte bir fatura olduğu, kaymakamlık izni diye bahsettiği iznin sahte olduğunu, öğrenciye ait olduğu iddia edilen fotoğrafın ise internet ortamından indirilme olduğunu hemen tespit etti.

Aynı zamanda Mudurnu'lu olan İlhami Akça hemen Mudurnu İlçe Milli Eğitim Müdürünü arayarak ilçelerinde S.Ö. isimli bir öğretmenin görev yapıp yapmadığını sordu. İlçe Milli Eğitim Müdürü  bu isimde bir öğretmenin olmadığını söyleyince, İlhami Akça Emniyeti arayarak S.A. isimli şahsı polis ekiplerine teslim etti.

Emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı.

2 yorum yapılmış

  • Mustafa13 Haziran 2022 - 10:06
    İlhami Beyi tebrik ediyorum.
  • Mustafa13 Haziran 2022 - 10:07
    Maalesef ki sahtekarların en çok kullandığı kesim cami dernekleri, şehit ve gazi dernekleri, lösemi hastaları dernekleri, omur ilik felçlileri dernekleri gibi sosyal amaçlı derneklerdir. Dikkat etmek lazım.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.