Durak belediye çalışanlarına 'işten çıkarma olmayacak' sözü verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan personel ile bir araya geldi.

Durak belediye çalışanlarına 'işten çıkarma olmayacak' sözü verdi
29 Ocak 2024

Başkan Durak, işçilere söz vererek “Kimse işten çıkarılırım korkusu yaşamasın. Asla böyle birşey olmayacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde sahaya çıkan ve gün boyunca dur durak bilmeden çalışan Durak, Bolu Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan personel ile bir araya geldi.

Belediye personelinin başkan değiştiğinde işten çıkarılma korkusu içinde olduğunu fakat kesinlikle böyle bir şeyin olmayacağını ve herkesin işine devam edeceğini aktaran Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Biz göreve geldiğimizde kimse işten çıkarılırım korkusu yaşamasın. Kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Sizlere bunun sözünü rahatlıkla veriyorum. Biz sizlerle birlikte bu şehri daha da güzelleştirmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Daha temiz ve daha adil bir Bolu için beraber çalışacağız” dedi.

1 yorum yapılmış

  • eğitimci2 Şubat 2024 - 12:33
    o zaman ne işiniz var başkanlıkta bir sürü yandaş torpilli elaman alındı sende aynı siteme devammı edeceksin

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.