Doğanay küplere bindi soluğu Ankara'da aldı

Doğanay küplere bindi soluğu Ankara'da aldı
5 Ağustos 2016
Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgiye göre özellikle paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Avukat Erol Altuntaş'ın çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmasının ardından AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay küplere bindi. Yakın çevresine FETÖ ile mücadelede Bolu'da zaafiyet olduğunu söyleyen Doğanay bir dizi görüşme yapmak üzere Ankara'ya gitti. 15 Temmuz'dan sonra hız kazanan FETÖ operasyonları çerçevesinde ilimizde de çok sayıda gözaltı yapılmıştı. Gözaltına alınanlardan paralel yapıya yakınlığı herkesçe bilinen Avukat Erol Altuntaş'ın dün çıkarıldığı mahkeme sonrası serbest bırakılması AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı adeta çılgına çevirdi. Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgiye göre yakın çevresine Bolu'da FETÖ ile mücadelede zaafiyet olduğunu söyleyen Başkan Doğanay soluğu Ankara'da aldı. Başkanın bazı bakanlarla özellikle de Adalet Bakanı ile konuyu yüz yüze konuşacağı alınan bilgiler arasında.

1 yorum yapılmış

  • zafer şen6 Ağustos 2016 - 11:04
    helal olsun başkanım yalnız erçoşkun bey in yani bolu millet vekilimizin kutlu hakkındaki ifadelerindede onu savunması doğrumudur çünkü evinde dökümman yakalanan adamı savunuyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.