Doğanay aday adaylığını açıklayacak

Doğanay aday adaylığını açıklayacak
1 Şubat 2023

Seçim sürecine girmemize kısa bir zaman kala gözler Bolu'da kimlerin aday olacağına yönelmiş durumda. Kamuoyunda bir çok isim dolaşsada şu an bir kaç kişi dışında henüz net aday adaylığını açıklayan kişi sayısı yok denecek kadar az.

Yıllardır AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapan, uzun yıllar başarılı bir şekilde il başkanlığı görevini yürüten şu anda ise AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü olarak siyasi yaşamını devam ettiren Nurettin Doğanay'ın yakın zamanda milletvekili aday adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi.

Seçim olsun olması her zaman halkın içinde bulunan, sürekli esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren başarılı işadamı ve siyasetçi Doğanay ilçe ziyaretlerini de aralıksız devam ettiriyor.

AK parti'nin özellikle Doğu Anadolu'daki programlarının organizasyonunda da yer alan Doğanay'ın önümüzde ki hafta içinde resmen ada adaylığını açıklaması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.