Devlet Bahçeli'den Bolu'ya selam var

Devlet Bahçeli'den Bolu'ya selam var
29 Aralık 2016

MHP İl Başkanı Adem Evcil ve Sivil toplum örgütü temsilcileri, MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adem Evcil, Bolu’da faaliyetlerine devam eden Sivil Toplum örgütleriyle MHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Ziyarete MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, Kamu Sen İl Temsilcisi Hüsnü Yaman, Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Hakan Koca, Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı İsmail Akgün ve sendika yöneticileri katıldı.

Ziyaret esnasında başkanlık sistemiyle ilgili bilgi alış verişinde bulunulduğu belirtilirken, Evcil yaptığı açıklamada, “Türkiye Kamu Sen, Ülkü Ocakları ve STK Başkanlarımızla Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’yi  makamında ziyaret ettik. Başkanlık divanı üyelerimizle ilimizle ilgili istişarelerde bulunduk. MHP'si ve Ülkü Ocakları STK'ları ile koordineli bir çalışma yürütmekte, geleceğin Türkiye'sine imanlı, itikatlı ve milli kadrolar yetiştirmektedir. Bu uğurda mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. Bir olursak iri, iri olursak diri, diri olursak güçlü olacağız. Rabbim bu kutlu mücadelede yar ve yardımcımız olsun. Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrindeyiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.