Demirkol, "Bolu Belediyesi arsa satmaz arsa alır" dedi

AK Parti Bolu belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, Tanju Özcan yönetimindeki Bolu Belediyesinin sürekli arsa satmasına tepki gösterdi. Demirkol, "Evin buzdolabı satılarak borç ödenmez. Evdeki çamaşır makinası satılarak borç ödenmez." dedi.

Demirkol, "Bolu Belediyesi arsa satmaz arsa alır" dedi
21 Şubat 2024

Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol Bolu Belediyesine ait arsaların satılmasına yaptığı bu açıklama ile tepki verdi.

Borç ödemek için sürekli Bolu belediyesine ait arsaların satılmasına tepki gösteren AK Parti Bolu Belediye Başkanı Muhammed Emin Demirkol, "Kentsel dönüşüme gireceksin daire yok. Daireye gireceksin arsa yok. 30 dönümlük arazimize 400 daire yapacağız dediler. 5 yıl geçti nerede daireler dedik. Arsayı satmışlar. Bolu'nun satılacak arsası yoktur. Bolu Belediyesi arsa satmaz arsa alır. Biz arsa satan değil, arsa kazandıran bir belediye olmamız lazım. Şehir hastanesi yapacağız, fidanlık var. Ama burada satılmış.

Evin buzdolabı satılarak borç ödenmez. Evdeki çamaşır makinası satılarak borç ödenmez. Buzdolabı çamaşır makinası satılıyorsa bir evde o zaman işler iyi gitmiyordur. İşte işler iyi gitmiyor diye ortaya biz çıktık ve işlerin iyi gitmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.  

3 yorum yapılmış

  • Aman21 Şubat 2024 - 20:04
    Tanju beye oy vermeyin kime verirseniz verin Dışarıdan popiler gibi gözüküyor ama içeriden hiç de öyle değil
  • Şaban21 Şubat 2024 - 13:55
    Hoca doğru söylüyor Biz o yüzden Tanju beye oy vermiştik Ama bir daha vermeyiz
  • Emekli22 Şubat 2024 - 02:38
    Ne olacak bu emeklilerin hali .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.