Demirkol, 'Belediyenin vatandaşlarımıza 4 yıllık su borcu var'

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol Bolu Belediyesinin vatandaşlara 4 yıllık su borcu olduğunu, bu borcu göreve gelir gelmez ödeyeceğinin sözünü verdi.

Demirkol, 'Belediyenin vatandaşlarımıza 4 yıllık su borcu var'
9 Şubat 2024

Bolu'da 4 yıldır vatandaşlar çok yüsek su faturaları ödüyor. Göreve gelmeden önce Bolu'da Türkiye'nin en ucuz suyunu içecek algısı yapan fakat göreve geldikten sonra vatandaşları yüksek su faturalarına mahkum eden başkan özcan seçime kıza süre kala suya yüzde indirim yaptım diyerek algı operasyonuna başlamıştı.

Bolulu vatandaşın en büyük şikayetlerinden biri olan pahalı içme suyu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol Bolu Belediyesinin vatandaşalara su borcu olan tek belediye olduğunu söyledi.

Vatandaşa 4 yıllık su borcumuz var

Demirkol, "Ülkemizin 80 ilinde ilçelerinde vatandaşlarımızın Belediyeye su borcu olabilir. Fakat bizde 'Türkiye'nin en ucuz suyunu içiren Belediye olacağız' diyerek 4 buçuk yıl 2 katı faturayla vatandaşlarımıza su hizmeti sunuldu. Bir kere bizim Belediye olarak vatandaşlarımıza su borcumuz var. 4 yıllık su borcumuz var. 

4 yıl boyunca 2 katı su faturası alındı

Biz vatandaşlarımızdan 4 yıl boyunca 2 katı su faturası aldık. Şimdi bir indirim oldu. İndirim olmasına rağmen bazı belediyelerden yine yüksek kullanıyoruz ve 4 buçuk yıldır olması gereken faturalardan 2 katı alarak vatandaşlarımıza yük bindirildi. O yüzden ben diyorumki bizim belediyemizin vatandaşlarımıza 4 yıllık su borcu var.

Bu borcu vatandaşlarımıza biz ödeyeceğiz

Bu borcu vatandaşlarımıza inşallah biz ödeyeceğiz. Seçilince gerekli indirimleri yapacağız. Benim mottom şu; biz belediye olarak vatandaşlarımızın gelirini arttıramayabiliriz. Fakat ben belediye olarak şunu iddia ediyorum, biz gideri azaltan bir belediye olacağız." şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • Havva9 Şubat 2024 - 15:47
    Süper bir hizmet olur eğer böyle bir şey yaparsa Halkın teveccühü Muhammed hoca tanındıkça artıyor kanaatini taşıyorum. Ama halen tanımayanlar olduğunu da düşünüyorum
  • GÜVEN10 Şubat 2024 - 23:21
    Hazırız, Kararlıyız ve Hep Birlikte Kazanacağız. Emin Ol Bolu Kazanacak

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.