Demirkol belediye personeline söz verdi: 'Kimsenin rızkıyla oynamam'

Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Bolu Belediyesi personellerini ziyaret etti. Demirkol'u karşısında gören belediye personeli büyük mutluluk yaşadı.

Demirkol belediye personeline söz verdi: 'Kimsenin rızkıyla oynamam'
20 Mart 2024

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol Bolu Belediyesi personellerini ziyareti sonrası yaptığı açıklamada bütün belediye çalışanlarına söz verdiğini belirtti ve, “Hepsinin rızkı ve huzuru bize emanettir. Hiçbirisinin iş kaygısı, huzur kaygısı olmasın.” dedi. 

31 Mart yerel seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Belediyesi personellerini ziyaretinde, tüm çalışanlara içeride var olan bütün personelin çalışmaya devam edeceğinin sözünü verdi. 

“Bizim gözümüzde ne kadar kıymetli olduklarını, ne kadar değerli olduklarını ifade ettim”

Sağlık Müdürlüğü görevinde iken nasıl ekipçe çalışıp başarıyı yakaladılarsa Bolu Belediyesinde de ekip ruhu ile çalışacaklarını belirten Demirkol, “Belediye ziyaretimde çok güzel karşılandım. Belediyedeki bütün kardeşlerimize hem başarılar diledim hem de bugüne kadar vermiş oldukları emekler için teşekkür ettim. Onların bizim gözümüzde ne kadar kıymetli olduklarını, ne kadar değerli olduklarını ifade ettim. Orada da herkesin içerisinde bütün gruplarda sözümüzü verdik. Burada da vermiş olalım. Hepsinin rızkı ve huzuru bize emanettir. Hiçbirisinin iş kaygısı, huzur kaygısı olmasın. Ben kendilerine de bunun sözünü orada verdim şimdide veriyorum.” ifadelerini kullandı.  

“Başarıyı bütün sağlık çalışanlarına mal etmiş bir yöneticiyim”

Başarıyı hiçbir zaman kendine mal etmediğinin altını çizen Demirkol, “Sağlık Müdürlüğündeki bu kıymetli başarılarımızı doktorumuzdan , hemşiremize, temizlik görevlilerimizden güvenlik görevlimize, ATT'mizden radyoloji teknisyenimize, laborantımıza kadar herkese mal etmiş bir yöneticiyim. Sağlık Müdürlüğündeki yönetici arkadaşlarımla beraber, hastanelerdeki çalışanlarımızla beraber müthiş bir başarıyı beraberce yakaladık. Bu da onların doğum günlerini unutmamakla, cenazelerinde yanlarında olmakla, düğünlerine gidip katılmakla, sevinçlerini paylaşmakla mümkün. Bir sıkıntı olduğunda ben Muhammed Hocama ulaşabilirim düşüncesi, ulaşılabilir olmak son derece önemli. Bu her zaman Sağlık Müdürlüğü'nde değerli sağlıkçı arkadaşlarımıza ciddi güç vermişti. Kendilerine de belediyede böyle bir ortamı hayal ettiğim, bunun heyecanını yaşadığımı ifade ettim. En ufak bir endişe duymamaları gerektiğini söyledim.” şeklinde konuştu.

“Biz kimsenin rızkına mani olmayız, kimsenin ekmeğini engellemeyiz”

Rızkın Allah'tan geldiğini ve kimsenin rızka mani olamayacağını vurgulayan Demirkol, “Bir insanın siyasi düşüncesi, inanışı bizi ilgilendirmez. Örnek veriyorum, benden önce İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımız, başka İl Sağlık Müdürlerimizle veya başka başhekimlerle çalışmış arkadaşlarımız vardı. O dönemlerde en güçlü olan insanlar benim dönemimde de güçlü olabildiler. Çünkü iyi çalışıyorlardı. Ben onun adamı, bunun adamın yaftasını kesinlikle hiçbir kimse için kabul etmem. O yüzden de şimdiki belediye başkanıyla düzgün, liyakat ölçüsünde güzel çalışan, onun birebir çalışma arkadaşı olan bir kişi yarın benim de çalışma arkadaşım olabilir. Belki en yakın çalışma arkadaşım olabilir. Hepsi belediyede çalışmaya devam edecek.

Arkadaşlarımıza da her fırsatta Sağlık Müdürlüğünde de söyledim, burada da söylüyorum. Biz kimsenin rızkına mani olmayız. Hiç kimsenin ekmeğini engellemeyiz. Bu çok büyük bir kul hakkıdır. Bu günahı ne kıldığın namaz kurtarır, ne tuttuğun oruç bunu kurtarır. O sebeple de ben hepsine bu konuda sözümü verdim.

Buradan da o sözü bir kez daha kayıtlara geçmiş olun. Biz, bizim projelerimize adam yetmez diyoruz.” diye konuştu. 

“Koskoca belediye bu kadar projeyi adam değişikliğiyle kaldırmaz”

 “İçeride var olan bütün personelin çalışmaya devam edeceğini belirten Demirkol, liyakat ölçüsüyle alımların devam edeceğini şu sözlerle kaydetti;

“Bizim projelerimize göre personel gerekirse de liyakat ölçüsüyle alınacak. Ve belediye içindeki yerleştirmeler de yine liyakat içerisinde olacak. Yani bir yerin sorumlusu, liyakat ölçüsünde olacak. Bir yerin sorumlusunun liyakatli  olmaması demek, oradaki bütün verimi düşürür. Biz de o sebeple liyakat ölçüsünde atamalarımızı yapacağız. Herkesin rızkı bize emanet.”

2 yorum yapılmış

  • Yakup20 Mart 2024 - 17:20
    Muhammet hoca çok çalışıyor
  • Misafir22 Mart 2024 - 00:16
    Bu ifadeler alınteri ile çalışan personel motivasyonu için çok önemli.Başarılar Emin başkan söz ve projelerinizin takipçisiyim.söz ne demek göster

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.