Çocuk parklarını meyhaneye çevirdiler

Çocuk parklarını meyhaneye çevirdiler
10 Ekim 2018
Bahçelievler Mahallesindeki çocuk parkı adeta alemcilerin mekanı oldu. Mahalle sakinleri her sabah parkın her yerinde içki şişeleri topladıklarını söylediler. Bolu Belediyesi tarafından çocuklarımız için Bahçelievler mahallesinde yaptırılan ve oldukça beğenilen çocuk parkı adeta alemcilerin mekanı oldu. Gece saatlerinde parkta ailelerin oturması için koyulan masalarda içki alemi yapan kendini bilmezler çocuk parkını adeta meyhaneye çevirmişler. Parkın her yerine içki şişelerini ve çöplerini atan bu kendini bilmezlerden mahalle sakinleri oldukça şikayetçi. Mahalle sakinleri belediye ekipleri ve mahalleli olarak sürekli parkı temizlediklerini fakat ertesi gün uyandıklarında yine aynı manzara ile karşılaştıklarını dile getirerek polis ekiplerinin geceleri parkları kontrol etmelerini istediler.  

1 yorum yapılmış

  • Refik Carli10 Ekim 2018 - 10:05
    Okadar suriyeli pislik arabi doldurursan olacağı bu işte.her sabah tertemiz olan parkımız her akşam bu pislikler yüzünden bu hale geliyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.