CHP Genel Merkezi’ne yürüyen Tanju Özcan’a jet yanıt

CHP Genel Merkezi’ne yürüyen Tanju Özcan’a jet yanıt
3 Temmuz 2023

Kesin ihraç istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a, değişim istediği partisinden sert tepki geldi.

Bolu'dan Ankara'ya 10 gün sürecek 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Özcan'ı eleştiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Belediye başkanları öncellikle kendi illerin sorunları çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmetti vermeye çalışmalı. İddiaları akıl işi değildir. Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!" dedi.

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara’ya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la ilgili soruyu, “Belediye Başkanları öncelikle kendi illerinin, ilçelerinin sorunlarını çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır, ‘yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cirmi kadar yer yakar.' Bolu'nun dünya kadar sorunu var, Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün'!” şeklinde yanıtladı.

1 yorum yapılmış

  • Senda Aksungur 4 Temmuz 2023 - 13:49
    Sn Oztrak lütfen biraz daha adil olunuz aslında Tanju Ozcan bidoğruları söylüyor.Bende hasbelkader bir sivil toplum kuruluşunun baskaniydim uzun yıllar sürdü bu başkanlık fakat sonunda bıraktım beni geçenler olduğu gibi bir at 1000 yıl koşmuyor sonuçta değişim ve yenilik SART.Sn KILICDAR SON DERECE DURUST DUZGUN BIR KISILIK seçimi kaybetmenin nedenini asla ona yüklemek yanlıştır. Aslında burada tek yükümlü olanlar TURKIYE HALKIYIZ .SnKilicdar çok d

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.