Burak Cop, Arda Turan'a bakın ne yazdı

Burak Cop, Arda Turan'a bakın ne yazdı
26 Ocak 2017
Milli Takımın yıldız futbolcusu, Barcelona formasıyla ülkemizi dünyada temsil eden Arda Turan twitter hesabından, "Memleketimin topraklarından yetişmiş iki kıymetli insan. Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan'ı saygıyla ve rahmetle anıyorum" diyerek tweet attı. Ünlü futbolcunun bu tweet'ine geçtiğimiz seçimlerde Bolu'da CHP'den milletvekili adayı olan Burak Cop Galatasaray kongre üyesi sıfatıyla tepki gösterdi. Burak Cop Arda Turan'ın attığı bu tweet'in altına "Arda kardeşim ben GS Kulübü (kongre) üyesi Burak Cop. Hem Mumcu'yu anıp hem de referandumda evet diyemezsin. Birini seç lütfen" şeklinde yazdı.  

2 yorum yapılmış

  • selahattin alpay26 Ocak 2017 - 14:31
    ne alakası var konuların birbiriyle ben anlamadım. ayrıca galatasaray kongre üyesi olmanın konuyla ilgisi ne? onu hiç anlamadım. valla beynim yandı. Gaffar OKKAN’I anabilir mi evet derse bu arada? çok merak içindeyim. bi aydınlatıver kardeş.
  • selahattin alpay26 Ocak 2017 - 14:30
    burak kardeş ne içtin sen? ne alakası var konuların birbiriyle ben anlamadım. ayrıca galatasaray kongre üyesi olmanın konuyla ilgisi ne? onu hiç anlamadım. valla beynim yandı. Gaffar OKKAN'I ne anabilir mi evet derse bu arada? çok merak içindeyim. bi aydınlatıver kardeş.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.