Bu nasıl twittir Basri Gökdemir

Bu nasıl twittir Basri Gökdemir
17 Eylül 2016
Belediye Meclis Üyesi ve Belediyespor Başkanı Basri Gökdemir, kişisel twitter hesabından Boluspor ile Mersin İdmanyurdu maçı ile ilgili olarak attığı tweet ortalığı karıştırdı. Bolu Belediyespor Başkanı Basri Gökdemir, öyle bir gafa imza attı ki, okuyanlar adeta şaşkına döndü. Boluspor’un Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçın ardından twitter hesabından “Boluspor-Mersin İdmanyurdu maçı incelenmesi gerekir. Sebep: İddaa” şeklinde akla hayale gelmeyecek bir iddiayı ortaya atması camiayı 7’den 70’e sinirlendirdi. Boluspor Basketbol takımınında başkanlığını yapan Gökdemir’in bu twiti üzerine telefonla ulaştığımız Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Bu tür konuşmaları hiç yakıştıramıyoruz. Tüm yönetim kurulumuzu zan altında bırakmıştır. Boluspor’un Basketbol takımına başkanlık yapan bir kişinin bu açıklamasını şiddetle kınıyoruz. Boş konuşmaya gerek yok, bildiği bir şey varsa açıklasın. Bu tür açıklamalar tamamen Boluspor’un şu anda iyi durumda olmasından kaynaklanıyor. Çekememezlik şimdiden başladı” diyerek tepki gösterdi. KONUYU BELEDİYE BAŞKANIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile bu konu hakkında konuşacaklarını ifade eden Çarıkçı, “Böyle bir kişi, Boluspor’un Basketbol takımını yönetemez. Şanlı, şerefli armamızı emanet ettiğimiz kişi tüm camiamızı zan altına sokuyor. Bu konuda Belediye Başkanımızla konuşacağız. Basketbol Şubesini de bırakmasını isteyeceğiz” diye konuştu. Medyabolu

2 yorum yapılmış

  • Yarenler16 Eylül 2016 - 22:44
    Beğenenler Gökhan Yaman , Engin Alemdar sağ ve sol kolu Basri Gökdemir in artık Bolu nun değerlerine gerçek kişilerin sahip çıkma vakti geldi Necip başkan önderliğinde Alaaddin başkanımız gerekeni yapacak ve istifalarını isteyecektir. Belediyespor siz yokken daha güzel olacak emin olun ve onurlu olun istifa edin.
  • mehmet16 Eylül 2016 - 22:28
    Basir Gökdemir İSTİFA ET .. İSTİFA da bir hizmettir bugüne kadar yapacağın en güzel hizmet hemde..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.