Bu iddiaları araştıracak bir babayiğit yok mu ?

Bu iddiaları araştıracak bir babayiğit yok mu ?
29 Haziran 2021

Bolu Gölköy alanı içerisinde bulunan Lösemili Melekler Derneği Başkanı Elvan Coşkun'un Gerede'de asgari ücret ile çalışan Abdullah Özdemir'den kreş ve okul yapımı için şahsi hesabına 100 bin TL istediği iddia edildi.

Bu skandal iddia geçtiğimiz sene dönemin Bolu Bakış Haber imtiyaz sahibi Mahmut Alan tarafından kamuoyuna paylaşılmıştı. Daha sonra yargıya başvuran Elvan Coşkun Mahmut Alan ve yorum yapan 4 kişiden şikayetçi olmuştu.

Adliye makamı konuyu uzlaşma kapsamında uzlaştırmacıya sevk etmişti. Elinde belge bulunmayan Mahmut Alan ise sosyal medya hesabından tekzip yayınlamıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında tekzip paylaşımlarını kendi sosyal medyasında paylaşan Elvan Coşkun, Mahmut Alan'ın reklam parası istediğini iddia ederek reklam vermedikleri için karalama haber yaptığını iddia etti.

Mahmut Alan ise mağdur Abdullah Özdemir ile dernek başkanı Elvan Coşkun'un kredi çekilen 100 bin TL hakkındaki mesajlaşmaları yayınlayarak ikili arasındaki konuşmayı deşifre etti. Mesajlaşmalarda Elvan Coşkun'un parayı aldığını kabul ettiği ve kreşten vazgeçmesi dolayısı ile krediyi kendisinin ödeyeceğini yazdığı görüldü.

Mahmut Alan ve Abdullah Özdemir konu hakkında açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

"Elvan Coşkun isimli şahıs Dernek adına kreş ve okul yaptıracağını iddia ederek sözleşme karşılığında şahsi hesabına para istemiş ve daha sonra hesapta sıkıntı olacağını belirterek Abdullah Özdemir'den elden parayı teslim almıştır. Parayı teslim aldığını Abdullah Özdemir ve Elvan Coşkun arasında geçen mesajlaşmalardan gayet net şekilde anlıyoruz. Ben Mahmut Alan olarak basın görevi yaptığım dönemlerde hiçbir zaman ve hiçbir kimseden reklam adı altında tehdit yolu ile para istemedim Bunu en iyi Bolu halkı bilir. Fakat kendini mağdur göstererek daha çok insana ulaşmayı Hedef edinen engelli kardeşlerimiz üzerinden belli menfaatler edinmek için çaba gösterdiği aşikar olan Elvan Coşkun iftira dolu paylaşımlar ile hem şahsıma hem mağdur Abdullah Özdemir'e iftira atmıştır. Abdullah Özdemir bu sabah savcılığa giderek elinde bulunan bütün delilleri savcılık makamına sunmuştur. Bu açıklamayı daha fazla insan mağdur olmasın diye yapma mecburiyeti hasıl olmuştur. Takdir İlk başta Yüce ALLAH'ın, sonra ise yargı ve milletimindir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

(Bakış Haber)

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.