Bu fiyatlara isyan etti

Bu fiyatlara isyan etti
26 Temmuz 2020

Bolu'da baba mesleği olan oto galericilik işi yapan Umut Oto Galerinin sahibi İlhami Akça 2. el fiyatlarına sektörden biri olarak isyan etti. Akça sosyal medya hesabından yayınladığı fiyatlarda sıfır kilometre aracın 607 bin TL iken aynı aracın 2018 modeline 725 bin TL yazıldığı fotoğraflara paylaştı.

Özellikle pandemi sürecinden sonra 2. el oto piyasasında fiyatlar aşırı derecede yükseldi ki bazıları 2. el araçlarına sıfır kilometre fiyatından daha çok para ister oldu.

Bu duruma Bolu'da yıllardır oto galeri işi yapan İlhami Akça ateş püskürdü. Akça sosyal medya hesabından, "Size araba Piyasasının Neden Yükseldiğini açıklayayım. Soldaki Fotoğraf BMW yetkili bayisinin Fiyat Listesi..2020 0km 5.20i MSport Araç 607.000TL. Sağdaki ise 2018 Model 5.20i MSport aracın ikinci El fiyatı 725.000TL..

Herkes egolarını tatmin etmek amacı ile ilan verirse olacağı bu. Bu sarı araç sitesi böyle disiplinsiz şekilde her önüne gelene ilan verdirip ve iş yeri açma ruhsatı olmayan ayakçılara kurumsal üyelik verirse vatandaşımızın daha çok canı yanacak. İkinci el araca gücünüz yetmiyorsa 0 km alın" dedi.

  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.