BTSO'dan eski bakan yardımcımız Fatih Metin'e teşekkür

BTSO'dan eski bakan yardımcımız Fatih Metin'e teşekkür
17 Nisan 2023

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Abdullah Alemdar Bolu için önem taşıyan konuların çözümü için kendilerini Ankara'da yalnız bırakmayan eski bakan yardımcımız Fatih Metin'e teşekkür etti.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 11 Nisan 2023 Salı Günü Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, UND Bolu Bölge Çalışma Grubu Başkanı Yılmaz Bakırcı, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Özmen ve Dernek Temsilcisi Ömer Gülen ile İlimizi yakından ilgilendiren Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin giriş ve çıkışına Köprülü Kavşak, otoyolun batı ve doğusu arasına bir giriş- çıkış yapılması ve Tır parkı konularının çözümü için Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin’e bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ardından Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in aracılığıyla Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı ziyaret edilerek, Bakan Yardımcısı Selim Dursun ile bir araya gelindi.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “İlimiz için büyük önem taşıyan Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin giriş ve çıkışına Köprülü Kavşak, otoyolun batı ve doğusu arasına bir giriş- çıkış yapılması ve Tır parkı konularının çözümü için yaptığımız ziyaretlerde bizleri yalnız bırakmayan ve yardımlarını esirgemeyen, her zaman ve her konuda çalışmaların takipçisi olacağının sözünü veren Sayın Eski Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e şahıs ve Odamız olarak teşekkür ederim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.