Boluspor'a acil 5 milyon TL lazım

Boluspor'a acil 5 milyon TL lazım
27 Nisan 2022

Boluspor başkanı Abdullah Abat'ın istifasından sonra Belediye Başkanı Tanju Özcan iftar sonrası Boluspor yöneticileri ile bir toplantı düzenledi.

Toplantıya 20'ye yakın yönetici katılırken, yönetim kurulu üyeleri Başkan Abat'ın istifasından son ana kadar haberleri olmadıklarını dile getirdi.

Toplantıda başkan vekili Oğuzhan Özçelik'in başkan olarak göreve devam etmesi kararı alınırken, bu karar Boluspor camiasında çok hoş karşılanmadı. Özellikle taraftarlar sembolikte olsa kalan 4 maçta yeni bir yüzle devam edilmesi yönünde görüş bildirdiler.

Başkan Tanju Özcan lig bitimine kadar kulüpte çalışmalarını sürdüreceğini, ilk etapta futbolcularla tek tek toplantı yapacağını ifade etti.

Ayrıca futbolcuların alacakları ve gelecek maçların prim ve masraflarıda göz önünde bulundurulduğunda acilen 5 milyon TL'ye ihtiyaş olduğu öğrenildi.

1 yorum yapılmış

  • Ertuğrul Şahinoğlu2 Mayıs 2022 - 06:20
    Teşekkürler sayın Tanju başkan,keşke millet vekillerimiz de sizin verdiğiniz maddi manevi desteğin onda birini verebilselerdi. Biz Bolu halkı olarak bu yaptığınızı asla ve asla unutmayacağız.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.