Boluspor taraftarı onu istiyor

Boluspor taraftarı onu istiyor
2 Ocak 2023

Savaş Abak'ın başkan olmasından sonra adeta birbirine kenetlenen Boluspor camiası başkan Abak'a inanıyor ve güveniyor.

Çok zor ekonomik şartlara rağmen büyük bir risk alarak Boluspor'u başkansız bırakmayan Savaş Abak başkana taraftar guruplarıda büyük destek veriyor. Fakat taraftar guruplarının en büyük beklentisi, kendilerinden sorumlu olan ve son dönemde taraftar guruplarının başkanlarının telefonlarına bile çıkmaya tenezzül etmeyen CHP Belediye Meclis Üyesi Cevat Çatladı'nın yerine Boluspor yöneticisi Hilmi Uğurlu'nun göreve getirilmesi.

Bolu Belediyesi tarafından kurulan S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Koopetifinin başında da bulunan ve son seçimde Boluspor yönetimine girerek taraftarlardan sorumlu yönetici yapılan CHP'li Meclis Üyesi Cevat Çatladı'dan özellikle taraftar gurupları son derece rahatsız.

TARAFTARIN GÖNLÜNDE HİLMİ UĞURLU VAR

İstanbul deplasmanına taraftarı götürmek için 2 otobüs ayarlayamayan Çatladı'nın yerine Boluspor Yöneticisi Hilmi Uğurlu'nun getirilmesi taraftarın en büyük beklentisi iken Boluspor yönetiminin alacağı karar merakla bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.