Boluspor sevdalıları bu haberi iyi okuyun

Boluspor sevdalıları bu haberi iyi okuyun
18 Haziran 2023

Boluspor olağanüstü kongresini 08 Haziran'da gerçekleştirirken, aday çıkmayınca yönetime devam etmek zorunda kalan başkan Savaş Abak ve ekibine gün bugün henüz bir hayırlı olsun ziyaretini bırakın telefon eden bile olmadı.

İlimizin en önemli markalarından birş olan Boluspor, başkanı ve yönetimi adeta kaderine terk edilmiş durumda.

Bugüne kadar kimseden delikli kuruş almadan en zor günlerinde kırmızı beyazlı ekibimize sahip çıkan Savaş Abak ve yönetimi  08 Haziran'da gerçekleşen olağanüstü kongrede de aday çıkmayınca takımı sahipsiz bırakmamışlardı.

Boluspor'un en çok ihtiyacının olduğu bir dönemde ilimizin ileri gelenleri bırakın Abak ve yönetimi ziyaret etmeyi sosyal medya hesaplarından bile bir kutlama yapamadılar.

Başkan Savaş Abak Spor14'de Vedat Özkan'ın yaptığı canlı yayında konuyla ilgili şunları söyledi: 

"Kongreyi yapalı bir hafta geçti. Bir ziyaret edip ya kardeşim ne yapıyorsunuz, ne ediyorsunuz deyip arayıp soran yok. Yine sıkıntı yok çeviririz. Ama bu kulübün durumu iyiye gitmiyor. Sonu batış olacak, kimse bunu anlamıyor"     

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.