Bolu'nun trafiği İstanbul trafiğini aratmıyor

Bolu'da yaşanan trafik yoğunluğu büyük şehirleri aratmıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu sürücüleri çileden çıkarıyor.

Bolu'nun trafiği İstanbul trafiğini aratmıyor
17 Aralık 2023

Sabah saatlerinde çocuklarını okula bırakmak için adeta trafikte savaş veren vatandaşlar erken saatlerde yola çıkmak zorunda kalıyorlar. Okul önlerinde kilometrelerce araç konvoyları oluşurken trafik çilesi tek kelimeyle vatandaşların çilesi halinde.

Şehrin işlek caddelerindede durum farklı değil. Yaşanan yoğunluk trafiği durma noktasına getiriyor. Araçlarıyla şehir merkezinden geçmek zorunda olan sürücüler çoğu zaman yoğun trafik nedeniyle dakikalarca beklemek durumuda kalıyor. Trafik yoğunluğunun en önemli nedenlerinden biride otoparkların yetersiz olması. 

Şehir merkezinde düğün sünnet konvoyları gibi bir yoğunluk yaşanırken, şu an İstanbul trafiğini aratmayan Bolu trafiğinin nasıl çözüleceği ise büyük bir muamma.  

4 yorum yapılmış

  • Muhittin Ayaz17 Aralık 2023 - 13:59
    Bolu da izmit,Sakarya gibi alt ve üst geçitlerin çoğalması,yan yolların çift gidiş geliş yapılması kanaatim,bir nebze trafik'i rahatlatır diye düşünüyorum.
  • Cem NAYCI 17 Aralık 2023 - 14:39
    Bir de Fahri trafik müfettişi terörü eklenince mükemmel oluyor. Kafalarına göre ceza yazıyor, itiraz için bizi uğraştırıyorlar.
  • Mevlüt 19 Aralık 2023 - 02:02
    Toplu taşıma seçeneği derde deva,öncelikle paramız şehrimiz Bolu'da kalır.Şehir olarak Belediyemiz,esnafımız daha fazla kalkınabilir ve daha ekonomik bir şekilde işimize, okulumuza vb.gidebilriz vede zaman tasarrufu sağlamış olabiliriz,tabikide daha fazla lüks yaşamı tercih etmekte(özel araç kullanmak,akabinde trafik yoğunluğuna sebep olabimekte) kısmende olsa çileye dönüşebilmekte ...
  • M.ERM..19 Aralık 2023 - 23:08
    Bolu Paşaköy- Aşağı soku arası yaklaşık 5,5 birnedin 6 KM. ; Kuzey- Güney yönü de bu kadar..! Belediye bu işi pekala toplu taşıma ile halledebilir. Hanımefendile, Beyler ilaki biz çocuğumuzu kendi özel arabımızla götüreceğizz derse ki bu sıkıntıya da katlanmak zorundalar. O KADAR...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.