Bolu'nun sorunlarını istişare ettiler! 'Bolu'nun emrindeyiz'

Bolu'nun sorunlarını istişare ettiler! 'Bolu'nun emrindeyiz'
4 Kasım 2020

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü öncülüğünde adeta Ankara’ya çıkartma yaptı. Bolu’nun emrinde olduklarını vurgulayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “İl Başkanımız ve Milletvekillerimizle beraber sık sık bir araya gelerek; Bolu’nun sorunlarını istişare ediyoruz. Bolu’nun her talebini, her projesini Sıkı takip ediyoruz. Bolu’muzun zaten şuanda her ilçesi adeta bir şantiyeye dönmüş durumdadır. Bunların da bir an önce bitirilmesi için gerekli desteği sağlayacağız"dedi.

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya’nın da yer aldığı heyet ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Bakanlıkta bir araya geldi. Tüm ilçelerin talep ve projelerinin tek tek ele alındığı toplantıda, Bakan Ersoy ilgili bürokratlara bizzat talimat vererek taleplerin bir an önce karşılanarak, projelere de destek verilmesini istedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı sonrası Boluluların Ankara’daki bir anlamda evleri haline gelen Tarım ve Orman Bakanlığına geçen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ve beraberindeki Bolu heyeti, burada Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile bir araya geldiler.

2 yorum yapılmış

  • Yakup Elçin4 Kasım 2020 - 15:26
    Bolu halkı, bu projeleri çok merak ediyor. Açıklanırsa iyi olur. Muhalefet de öğrenmiş olur.
  • Atsız Yagmur5 Kasım 2020 - 00:09
    Sayın bakan yrd. Ve vekillerden bir an önce kosgeb ve halkbank esnaf kredilerinin açılarak küçük esnafa destek olmalarını sağlamak.bugun zor günlerde esnafına sahip çıkmayan iktidar, yarın seçimlerde eli kuvvetli olması lazım. Esnaf kan ağlıyor, ne hikmetse Bolu da devlet bankaları esnafa kredi vermemek için her türlü engellemeyi yapmakta.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.