Bolunun adliye imamı öğretmen çıktı

Bolunun adliye imamı öğretmen çıktı
29 Ağustos 2016

Bolu Takip Gazetesinden Hakan Aydın'ın özel haberine göre; FETÖ/PDY soruşturması kapmamında Bolu Adliyesi’nden 9 personel göz altına alınmış, bunlardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Personelden alınan bilgiler sonrası Bolu Adliyesi’nde silahlı terör örgütüne üye olan isimlerden Meslek Lisesi’nde öğretmen olarak çalışan M.B. sorumlu olduğu belirlendi.

9 PERSONEL GÖZALTINA ALINMIŞTI 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan çalışmalar ile Bolu Adliyesi’nde çeşitli kademelerde görevli 9 personel FTEÖ/PDY terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Emniyette alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan 9 personelden 4’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, 5’i ise Adli kontrol şartıyla serbest bırakılarak araştırmalar devam ettiriliyordu. ADLİYE PERSONELİNİN ABİSİ ÖĞRETMEN ÇIKTI Gözaltına alınan personelin verdiği ifadeler sonrası FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, Bolu ‘Adliye Abisi’ne de ulaşıldı. Bolu’da bir okulda öğretmenlik yaptığı belirlenen M.B.’nin, cemaate yakın personelle sürekli görüştüğü, yemek ve sohbet organizasyonları yaparak örgüt üyeleriyle ilgilendiği zaman zaman da örgüt üyelerini sohbetler vasıtasıyla yönlendirdiği belirlendi. ABİ AMA İMAMLARLA BAĞLANTILI Piramit şeklinde bir hücrenin diğer hücreyi tanımadığı FETÖ / PDY yapılanmasında aktif görevli olduğu belirlenen M.B.’nin Bolu dışında Düzce’de de imam konumunda ki silahlı terör örgütü mensuplarıyla yakın ilişkileri olduğu iddia ediliyor.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.