Bolulular Federasyonu kuruldu

Bolulular Federasyonu kuruldu
13 Aralık 2015
Başkent Ankara da yaşayan Bolululular kurdukları Dernekler çatısı altında birleşerek güçlerine güç katarak birlik ve beraberliklerini ileriye taşıdılar. Bolulu Dernekler bir araya gelerek Federasyon kurdular. Bolulular her geçen gün güçlenerek bir araya geliyorlar. Ankara ve Ankara dışında bulunan Derneklerin birleşmesiyle "ANKARA BOLU DERNEKLERİ FEDERASYONU" kuruldu. Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğüne yapılan müracaat neticesinde 11.12.2015 tarihinde 4721 sayılı Türk Medeni Kanununun 96. maddesi gereğince federasyona 06-122- 142 kütük numarası verilerek kurulmuş oldu. Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu; Ankara Bolulular Derneği, Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği, Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bolu Göynük Tekirler Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği ve Yeniçağa Ayışı Derneği'nin birleşmesi ile kuruldu. Ankara Bolu dernekleri Federasyonu'na üye olmak isteyen Dernekler, Engin Ulaş beyin 0541 952 05 91 numaralı telefonundan irtibata geçebilirler. Ankara Bolulular Derneği Başkanı Uğur Salih Uçar; "Ankara da çalışmalarımızdan biri olan federasyonlaşmayı gerçekleştirerek, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu'nu kurduk. Federasyonumuz İlimize, ilçelerimize, köylerimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diler, gelişmemiz ve ilerlememiz hususunda katkılarınızı bekleriz" dedi. Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Kurucu Dernek ve Kurucu Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu. Kurucu Dernekler:
  1. Ankara Bolulular Derneği
  2. Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
  3. Bolu Göynük Tekirler Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği
  4. Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanişma Derneği
  5. Yeniçağa Ayışığı Derneği
Kurucu Yönetim Kurulu Engin ULAŞ Başkan Av. Yusuf TUNA Başkan Yardımcısı Sedat ÖZTÜRK Genel Sekreter Ramazan YAMAN Muhasip Şerife Fatma ERBİL  Üye Federasyonun faaliyetleri duyurularına FACEBOOK Sayfasından ulaşılabiliyor.    

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.