Bolulu Sefa Ankara siyasetinin göz bebeği !

Bolulu Sefa Ankara siyasetinin göz bebeği !
19 Temmuz 2019
Bolunun Göynük ilçesinden olan AK Parti camiasında hemen hemen herkesin tanıdığı Sefa Çarpışan sosyal medya paylaşımlarına bakılacak olursa bizim milletvekillerinden, bakan yardımcılarından ve il başkanından daha çok Cumhurbaşkanıyla, yardımcılarıyla, bakanlarla, genel müdürlerle ve üst düzey bürokratlarla görüşebiliyor. Şu ana kadar henüz ne iş yaptığı bilinmeyen Sefa Çarpışan bir gün köşkte Cumhurbaşkanıyla, bir gün Antalya'da turizm bakanıyla, bir gün uçakta Cumhurbaşkanı yardımcılarıyla, bir gün Nato toplantısında diğer gün Milli Savunma Bakanlığı toplantısında boy gösterip sosyal medyasında fotoğraf paylaşıyor. Sefa Çarpışan son olarak özel bir uçakta "Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal  ve  AK PARTİ İstanbul Milletvekili NATO Parlementer Asamblesi Türk Gurubu Başkanvekili  ile Türk - Rus Toplumsal Forumu Eşbaşkanı Ahmet Berat Çonkar yurt dışına toplantıya gidiyoruz inşallah toplantı güzel geçecek umut ediyorum" diyerek fotoğraf paylaştı. Sefa'nın bu fotoğraflarının altına AK Parti'de yöneticilik yapan bazı isimlerin 'vah partim' diye yorumlarda bulunması da dikkatlerden kaçmıyor.  

1 yorum yapılmış

  • Serkan Çalık26 Nisan 2020 - 04:57
    Fazlaca işsiz,bir şekilde sempati toplamaya çalışan,ilçesinde ve köyünde herkesten para veya yemek isteyen,vermeyenin malına zarar veren,hatta ve hatta anne babasına şiddet uygulayan (mahkeme ifadeleri var) biri,millet tanımadığı için muhatap olmadığı için dışardan sempatik geliyor olabilir

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.