Bolulu Murat survivor'e katılıyor

Bolulu Murat survivor'e katılıyor
17 Ekim 2018
Survivor 2019 sezonu için geri sayım sürerken yemekteyiz yarışmasından kovulduktan sonra MasterChef’e katılan ve ilginç tavırlarıyla sık sık adından söz ettiren Bolulu Murat Özdemir, Survivor 2019'un ilk yarışmacısı oldu.
Peki, Murat Özdemir kimdir?
Survivor Türkiye-Yunanistan’da yarışacağı iddia edilen Murat Özdemir, MasterChef programındaki tavırları nedeniyle Ütopya yarışmasıyla tanınan Semih Öztürk’ e benzetiliyordu. İlk olarak Yemekteyiz programıyla tanınan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan kovulmuştu. Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyeleri ve takım arkadaşlarını kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.