Bolulu genç doktor İzmir'de hayatını kaybetti

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dahiliye Uzmanı Doktor Merve Öztürk hayatını kaybetti. Öztürk için hastanede tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından Öztürk'ün cenazesi memleketi Bolu'ya gönderildi.

Bolulu genç doktor İzmir'de hayatını kaybetti
12 Ekim 2023

Merve Öztürk'ün vefatı dolayısıyla İzmir Tabip Odası mesaj yayımladı.

Mesajda  “Tüm camiamıza ve sevenlerine başsağlığı diler, yakınlarına sabırlar dileriz" ifadeleri kullanılırken, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeli mesai arkadaşları, Öztürk adına bir anma töreni düzenledi.

Törende konuşan Dahiliye Servisi İdari Sorumlusu Doçent Doktor Sibel Demirel Sezer, 2019'un temmuz ayında dahiliye servisine dahil olan Öztürk'ten "Küçük kız kardeşimiz" diye bahsederek, "Konuşmak çok zor. Hepimizin başı sağ olsun. Dün haberi alınca aklıma ilk geldiği gün geldi. Poliklinikten içeriye girdi güler yüzüyle, naifliğiyle pırıl pırıl… ‘Abla ben yeni uzman oldum’ dedi. Hoş geldin dedik. Tepecik Dahiliye ailesine kattık Merve'mizi Temmuz 2019'du. Bizim dahiliye ailemizin küçük kız kardeşi oldu. Kıymetlimizdi bizim. Hastalığı sürecinde yorulduğu zamanlar oldu. Biz onu dinlendirelim istedik. O hep bize ‘abla ben poliklinik yapayım. Ben hasta bakayım. Bana da izin verin’ diyerek bize sitem etti. Çok üzgünüm. Çok genç. Ama takdiri ilahi. Nur içinde yatsın. Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Diyebileceğimiz başka hiçbir şey yok. Ailesine sabır diliyoruz. Yarın Bolu'da öğlen namazına müteakiben cenazesi yapılacak. Kalbimizde her zaman." denildi. 

Demirel'in konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim okundu, meslektaşları Öztürk için dua etti. Doktor Öztürk'ün cenazesi 13 Ekim Cuma günü öğle namazına müteakiben Bolu'da toprağa verilecek.

9 yorum yapılmış

  • Sami Eser12 Ekim 2023 - 22:22
    Kültür İlköğretim Okulunda ,okulumuz öğrencisi idi.Duyunca çok üzüldüm.Allah’tan rahmet diliyorum.Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.Mekanı cennet olsun.
  • Bolulu12 Ekim 2023 - 22:54
    O aynı zamanda 2012 yılında bir cinayete kurban giden CHP li iş genel meclis üyesi Sebahattin Öztürk ün sevgili kızıydı 2012 de babasının kaybı bizi derin üzüntüye boğmuştu Şimdi kızı sevgili Merve nin genç yaşta kaybı ile acımız katlandı Allah rahmet eylesin
  • FerhanTurkcan12 Ekim 2023 - 23:13
    Çok ama çok üzüldüm Huri Ablanin başı sağolsun Allah rahmet etsin .Güzel kizimmelek oldu.
  • Sevgi ses12 Ekim 2023 - 23:21
    Mekanı cennet olsun insallah nurlar içinde yatsın ailesinin sevenlerinin başı sağ olsun
  • Arkadaşım 13 Ekim 2023 - 01:02
    Allah rahmet eylesin huri ciğim basın sağ olsun çok sevdiğimiz rahmetli sabahattin kardeşimizin kızı idi. Çok üzüldüm
  • Ismet13 Ekim 2023 - 07:04
    Allah sabırlar versin çok genç
  • Sadık ACARER 13 Ekim 2023 - 09:20
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başınız sağ olsun Allah sabır versin.
  • Mustafa13 Ekim 2023 - 09:58
    Allah (C.C.) rahmet eylesin. Cenaze namazı hangi camide kılınacak
  • Ali İhsan 14 Ekim 2023 - 22:58
    2007 Bolu Fen Lisesi mezunu çok başarılı bir kızımızdı.Mezun olduğu yılda İstanbul’da MEF Araştırma proje yarışmasında Fizik projesi ile Türkiye birincisi olmuştuk.Güzel doktorumuza Allahtan Rahmet Sevenlerine başsağlığı diliyorum,Mekanı cennet olsun

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.