Bolulu aşçımız şampiyon oldu

Bolulu aşçımız şampiyon oldu
11 Ocak 2023

Dünyanın dört bir yanında çok önemli otel ve restoranlarda başarılarıyla dikkatleri çeken Bolu deyince ilk akla gelen “Aşçı” kelimesini hafızalara kazıyan aşçılarımızla dün akşam bir kere daha gururlandık.

Türkiye’de yayınlandığı tarihten itibaren gastronomiye ve aşçılık mesleğine olan ilginin daha da artmasını sağlayan TV8 kanalında yayınlanan Mastercheff Türkiye yarışma programının 5 nci sezonunda Bolulu bir aşçı şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Jüri üyeliğini hemşerimiz Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği MasterChef Türkiye, dün akşam final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada 6 aydır yarışan Kıvanç Karadeniz ve Metin Yavuz, kupanın sahibi olmak için ter döktü.

3 aşamalı yapılan yarışmanın sonunda ise şampiyonluk kupasına uzanan isim hemşerimiz Metin Yavuz oldu. Gökcesu Beldesi Emirler Köyü’nde olan Metin Yavuz’un bu başarısı ise Bolu’da sevinçle ve gururla karşılandı. 25 yaşında büyük bir başarıya imza atan Metin Yavuz, 2019 yılında da Ulusal Genç Şefler Yarışmasında 1’nci olmuştu bolupostası.com sitesinden çalıntı haber.

Milyonları ekran başına kilitleyen ve 5 sezondur izlenme rekorları kıran Masterchef Yarışma Programında da böylelikle Bolulu bir aşçının ne zaman şampiyon olacağı sorusu da Metin Yavuz’un şampiyon olması ile sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.