Bolu'da etkili olan fırtına nedeniyle onlarca ağaç devrildi

Bolu'da etkili olan fırtına nedeniyle onlarca ağaç devrildi
27 Ocak 2021

Meteorolojinin fırtına uyarısı sonrası sabah saatlerinde Bolu’da etkisini gösteren şiddetli rüzgar nedeniyle  şehir merkezinde bir çok noktada ağaçlar devrildi.

Bolu'da etkili olan şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. Rüzgarın yerinden söktüğü ağaçlar devrildi. Ağaçların rüzgara dayanamayarak devrildiği sırada çevrede kimsenin bulunmaması ise olası bir kazanın önüne geçti.

 Gölcük Tabiat Parkı ziyarete kapatıldı

Bolu’da etkisini gösteren kuvvetli rüzgar Gölcük Tabiat Parkını da etkiledi. Parktaki onlarca ağaç şiddetli rüzgarın etkisiyle devrildi. Tabiat Parkına giriş güvenlik gerekçesiyle ziyarete kapatıldı. İçerisinde bulunan ziyaretçiler ise bölgeden uzaklaştırıldı.

'Bolu DKMP duyuru yayınlayarak vatandaşları uyardı'

Bolu Doğa Koroma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafında yapılan duyuru şöyle; "Müdürlüğümüz sorumluluk sahalarından Gölcük Tabiat Parkı kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle 1 gün (27 Ocak 2021 ) süreyle ziyarete kapatılmıştır. Ziyaretçilerin can ve mal güvenliği açısından diğer alanları tercih etmelerini önemle tavsiye ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.