Bolu'da damat dehşet saçtı: Karısını ve kayınpederini öldürdü

Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

19 Nisan 2024

Olay, saat 00.30’da Sağlık Mahallesi Songül Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir süredir eşiyle aralarının iyi olmadığı öğrenilen Serkan Zengin, evde eşiyle tartıştı. Evde bulunan bıçakla Serkan Zengin (36), eşi Meltem Zengin (35) ve kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (65) bıçakladı.

Karısı ve kayınpederini bıçaklayan Zengin olay yerinden kaçtı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kayınpeder Turgut Doğanyiğit olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçaklı tartışmada ağır yaralanan Meltem Zengin ise ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne sevk edildi. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 kişinin ölümüne neden olan damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

2 yorum yapılmış

  • hans1419 Nisan 2024 - 10:48
    şapa oturdu ömür boyu hapis..öfkene hakim olamazsan ömür boyu hayatın biter..genelde alkollü olarak şitted uyguluyorlar..aslında şehir içlerinde alkolü ve alkollü yerleri yasaklayacaksın..arap ülkeleri gibi hep yasak olsa daha iyi bizim milletin kafa gideik şittede meyilli....ne deyelim ALLAH akıl fikir versin hayatını kaybeden baba kızad rahmet eylesin.....TÜRK halkının gitgide pişikolojisi bozuluyor...
  • Metin 20 Nisan 2024 - 13:47
    Allah düşürmesin zor kadın hakları diye ne iftiralar atılıp erkek eşleri suçlu kılıyorlar Aile sorumluk nedir? Bilmeyen kolluk genç bayanlar iş yapıyor gibi günü kurtarma peşindeler İstanbul kaç hastane acil tıp gitmiş kişiye rapor veren yok Başka hastane Samatya Acıl Tıp Dr Kurt Ekimomz darp raporu düzenliyor akabinde adli tıp uzmanı kişiyi gormeden doktor raporu üzerinden kati sonuç bildiriyor sonra bunun adına Kadın Hakları adalet diyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.