Bolu siyasetinin yükselen değeri olarak göze çarpıyor

Bolu siyasetinin yükselen değeri olarak göze çarpıyor
11 Nisan 2023

14 Mayıs seçimlerinde ilimizde milletvekili çıkartma hedefiyle sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Akgül Bolu siyasetinin yükselen ismi olarak görülüyor.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra milletvekili adayı olan İsmail Akgül sahada vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 

Yıllarca milliyetçi ülkücü harekete gönül veren bir isim olarak vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Akgül, özellikle esnaf ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor.

"SEN BOLUNUN EVLADISIN"

Vatandaşların ‘Sen Bolu’nun evladısın, seni tanıyoruz, biliyoruz ve destekliyoruz’ dediği Akgül, Bolululara bir söz vererek, Ankara’da Bolu’nun sesi olacağını ve hizmet noktasında sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.  

1 yorum yapılmış

  • Kemal12 Nisan 2023 - 11:23
    Bolu kendisini tanımıyor, kimdir yaşı kaç, hangi mesleği yapıyor, hangi üniversiteyi bitirdi bunları çok iyi bir tanıtımla duyurmalı bence. Ülkü ocağı başkanı, Kızılay ve sendika başkanlığını okuduk haberden başka bilgi yoktu. Mhp adayın kamuoyuna tanıtımı eksikliğini çok hızlı gidermeli, seçime çok az kaldı. Başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.